Cel mai tare de... lângă parcare

Actualitate (Categoria articolului)

Vineri, la orele prânzului, pe Strada Republicii din municipiul Câmpina, în apropierea Pieței Centrale, un conducător auto și-a parcat mașina în intersecția cu Strada Cercului. Asta, spre marea nemulțumire a celorlalți șoferi care doreau să intre de pe Republicii pe această stradă laterală.

Practic, omul și-a lăsat mașina lângă parcare, în intersecție, într-o zonă și așa foarte aglomerată. Interesantă este reacția celorlalți participanți la trafic. Unii dintre ei au sunat la Poliția Locală, iar alții au scris un mesaj pe care l-au lăsat pe parbrizul mașinii. Un agent de la Poliția Locală a venit la locul respectiv și a stat minute bune, dar conducătorul auto nu a apărut. I-a scris o notificare prin care este anunțat că trebuie să se prezinte la sediul Poliției Locale, pentru că a săvârșit o contravenție și urmează să fie sancționat. În caz contrar, va primi amenda la domiciliu.
Este adevărat că în Câmpina lipsa locurilor de parcare reprezintă o mare problemă. Iar la final de săptămână, în zona centrală a municipiului și cu precădere în apropierea pieței, e un adevărat haos. Totuși, ar trebui să ne gândim și la alții și să fim mai atenți unde și cum ne parcăm mașinile.

6562 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1893 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1675 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

2 comentarii

UPDATE - Această știre a fost o păcăleală de 1 aprilie. Celor care ne-au felicitat sau ne-au criticat, celor care s-au amuzat alături de noi, tuturor le mulțumim pentru că ne citesc!
La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

1503 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

661 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.