CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cel mai tare de... lângă parcare

- Actualitate -

Cel mai tare de... lângă parcare

Vineri, la orele prânzului, pe Strada Republicii din municipiul Câmpina, în apropierea Pieței Centrale, un conducător auto și-a parcat mașina în intersecția cu Strada Cercului. Asta, spre marea nemulțumire a celorlalți șoferi care doreau să intre de pe Republicii pe această stradă laterală.

Practic, omul și-a lăsat mașina lângă parcare, în intersecție, într-o zonă și așa foarte aglomerată. Interesantă este reacția celorlalți participanți la trafic. Unii dintre ei au sunat la Poliția Locală, iar alții au scris un mesaj pe care l-au lăsat pe parbrizul mașinii. Un agent de la Poliția Locală a venit la locul respectiv și a stat minute bune, dar conducătorul auto nu a apărut. I-a scris o notificare prin care este anunțat că trebuie să se prezinte la sediul Poliției Locale, pentru că a săvârșit o contravenție și urmează să fie sancționat. În caz contrar, va primi amenda la domiciliu.
Este adevărat că în Câmpina lipsa locurilor de parcare reprezintă o mare problemă. Iar la final de săptămână, în zona centrală a municipiului și cu precădere în apropierea pieței, e un adevărat haos. Totuși, ar trebui să ne gândim și la alții și să fim mai atenți unde și cum ne parcăm mașinile.


28 Oct 2017 11:20 6760 vizualizari


Comentarii


933 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1685 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15956 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
1141 vizualizari 22 May 2024 21:05 Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

Conferință la Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” privind valorificarea potențialului cultural după lucrările de restaurare

La Muzeul Memorial ”B.P. Hasdeu” din Câmpina a avut loc luni, 20 mai 2024, o conferință privind valorificarea potențialului cultural odată cu încheierea lucrărilor de restaurare a Castelului ”Iulia Hasdeu”.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV