La Câmpina, Casa de Cultură ”Geo Bogza” va prelua integral activitatea Casei Tineretului

Actualitate (Categoria articolului)

Miercuri, 27 decembrie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat pentru ultima ședință ordinară din acest an. Pe ordinea de zi sunt nu mai puțin de 26 de proiecte, unul dintre ele vizând reorganizarea activității Casei de Cultură ”Geo Bogza” prin preluarea integrală a activității Casei Tineretului.

Casa Tineretului, ca instituție publică cu personalitate juridică, se desființează, iar activitatea și patrimoniul acesteia vor fi transferate la Casa de Cultură ”Geo Bogza”.
Noua structură va fi condusă de un manager, numit după câștigarea unui concurs, dar până atunci, pentru o perioadă de cel mult 120 zile, actrivitatea va fi coordonată de un manager interimar, numit de primar. Prin comasarea celor două instituții, noua organigramă va avea un număr de 18 angajați, inclusiv managerul, față de 25 cât sunt acum la cele două instituții, dar nimeni nu își va pierde locul de muncă, posturile în plus față de noua organigramă fiind fie vacante, fie urmând a fi vacantate în scurtă vreme, prin ieșirea la pensie a unor angajați.
Va fi interesant de văzut cine va fi persoana desemnată de primarul Alin Moldoveanu să managerieze interimar activitatea, în condițiile în care responsabilul Casei de Cultură este în concendiu prenatal și va lipsi pentru o perioadă mai lungă de timp, iar la Casa Tineretului, postul de director este vacant, iar cel de director adjunct se va vacanta de la 1 ianuarie anul viitor.
Acum, dincolo de aspectele tehnice, va fi de urmărit dacă va crește calitatea actului cultural la Câmpina, preluarea activității Casei Tineretului de către Casa de Cultură având multe elemente comune cu ceea ce se dorea la un moment a fi un centru cultural. Cât privește hotelul de la Casa Tineretului, în proiectul de hotărâre nu se face nicio mențiune.

4703 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 27.12.2023 16:56 Dl Laurențiu Dumitru și Dna Laura Șerban în pole position
  • Anonim 28.12.2023 15:15 Pai va fi pus cu examen cu subiecte stiute dinainte cum sunt mai toate examenele la stat unul care sa-l asculte orbeste pe Moldoveanu: ori Tudor ala care are casa pe bulevard ori Paraschiv. Pariez pe Paraschiv ca trebuie sa-l aranjeje tata Moldoveanu si pe el ca a fost cuminte si a executat toate ordinele.
  • Lisa 28.12.2023 17:00 Ce se va întâmpla cu Casa Tineretului?

Actualitate

4279 vizualizari
15 apr. 2024 18:08

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat Olimpiada județeană la dezbateri academice

1 comentarii

Echipa Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina a câștigat etapa județeană a Olimpiadei la dezbateri academice, calificându-se pentru faza națională, care va avea loc începând cu 7 mai, la Constanța.

3225 vizualizari
15 apr. 2024 12:55

Un brad riscă să se prăbușescă în stația de la ”Salcie”, în centrul Câmpinei

1 comentarii

De la o zi la alta bradul aflat chiar în spatele stației din fața fostului complex de la ”Salcie” se înclină din ce în ce mai amenințător și riscă să se prăbușească.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

173 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).