Col. (r) Marian Dulă este noul consilier personal al primarului Horia Tiseanu

Actualitate (Categoria articolului)

După ce Bianca Baltac a devenit șefa Serviciului de Achiziții Publice din cadrul Primăriei Câmpina, postul de consilier personal al primarului Horia Tiseanu a rămas o vreme vacant. A fost ocupat zilele trecute. Noul consilier personal este Marian Dulă, care a și demisionat din Consiliul Local Câmpina pentru a putea ocupa funcția din Primărie.

Marian Dulă, colonel în rezervă, este membru PNL și una dintre persoanele de încredere ale primarului Horia Tiseanu. A fost consilier local timp de trei mandate. La alegerile locale din 5 iunie 2016 s-a aflat din nou pe lista pentru Consiliul Local, pe poziția a patra, obținând astfel cel de-al patrulea mandat de consilier la care a renunțat acum pentru a deveni consilierul personal al primarului. În locul său, în Consiliul Local Câmpina va intra Lucian Cercel, următorul de pe lista de candidați PNL.
Ca și consilier personal al primarului, Marian Dulă se va ocupa de relația cu unitățile de învățământ, de acțiunile organizate de administrația locală în parteneriat cu școlile, de alte manifestări organizate cu diverse ocazii, dar va urmări pe teren și o serie de lucrări de investiții finanțate de la bugetul local. Probabil, va fi desemnat și reprezentant al primarului în unele consilii de administrație de la unitățile de învățământ.

5067 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marcus 20.07.2016 21:38 De ... lui Fratila a plecat Dula din CL!!!

Actualitate

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

1391 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

Alte stiri recente

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.