CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

În Câmpina se lucrează la semaforizarea a două intersecții. După Sărbători, intră în lucru și a treia

- Actualitate -

În Câmpina se lucrează la semaforizarea a două intersecții. După Sărbători, intră în lucru și a treia

În aceste zile premergătoare Sărbătorilor de Iarnă, la Câmpina au început lucrările pentru introducerea semafoarelor la intersecția Bulevardului Culturii și Strada Plevnei și la intersecția Străzii Toma Ionescu cu Strada Ana Ipătescu.

Lucrările sunt executate de firma UTI Grup București, cea care a câștigat licitația organizată de Primăria Câmpina în această toamnă. Semaforizarea primei intersecții (Culturii cu Plevnei) costă 283.355 lei fără TVA, iar la cea de-a doua (Toma Ionescu cu Ana Ipătescu) valoarea este de 306.431 lei fără TVA. După sărbători va intra în lucru și cea de-a treia intersecție - Bulevardul Culturii cu Strada Griviței, valoarea lucrărilor de semaforizare fiind ceva mai ridicată în acest caz, respectiv 796.114 lei. Costurile sunt mai mari decât la celelalte intersecții pentru că sistemul de semaforizare trebuie corelat cu cel din intersecția de la Casa Cărții, iar echipamentele de aici sunt într-o avansată stare de degradare. Prin urmare, în paralel cu semaforizarea intersecției Culturii cu Griviței, vor fi instalate echipamente noi și la intersecția de la Casa Cărții.
În total, introducerea semaforizării în toate intersecțiile menționate costă aproximativ 1,4 milioane lei (fără TVA), bani alocați de la bugetul local.


22 Dec 2017 11:35 4942 vizualizari


Comentarii


  • 27.12.2017 19:54 Giani Dar chiar in banii astia nu se putea fora flowtex sa nu mai stricati carosabil si trotuare? Ca, oricum nu mai reparati cum trebuie...Tot nu se poate fara "dorei"???
  • 25.12.2017 13:11 Nicolae Virgil Trafic foarte mare in acele intersectii!!!!!!
  • 22.12.2017 22:35 Sovaiala iustin Domnule administrator...nu vi se pare o suma exagerat peste măsură de mare ptr 3 intersecții sa plateasca 350.000 de euro..mi se pare o suma exorbitantă
181 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
1854 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1743 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
1522 vizualizari 15 May 2024 22:25 Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

Un judecător de la Câmpina s-a transferat la București. Altor doi colegi le-au fost respinse cererile

La Secția pentru Judecători de la Consiliul Superior al Magistraturii a avut loc marți, 14 mai, o ședință în cadrul căreia s-au discutat cererile de transferuri ale mai multor judecători. Pe listă s-au aflat și trei judecători de la Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV