Primarul Horia Tiseanu și-a pus poza pe tichetele cadou oferite de administrația locală persoanelor cu handicap

Actualitate (Categoria articolului)

Dacă nici asta nu e campanie electorală, atunci ce e? Dar chiar și într-o campanie electorală, sunt lucruri care se fac și lucruri care nu se fac! Să-ți pui poza pe tichetele cadou oferite de administrația locală persoanelor cu handicap grav, cu ocazia Crăciunului, noi credem că este un lucru din categoria celor care nu se fac. Primarul Câmpinei, însă, crede altceva.

În aceste zile, în Câmpina se distribuie tichetele cadou pentru persoanele cu handicap grav. Aproximativ 420 de persoane primesc cinci tichete în valoare de 10 lei fiecare. În total, 50 de lei de persoană. Cu aceste tichete se pot cumpăra doar produse alimentare. Iar pe carnetul cu tichete, apar fotografia și mesajul primarului municipiului, Horia Tiseanu, lucru pe care, sincer, nu l-am mai văzut până acum. Banii pentru aceste tichete cadou provin din sponsorizări. Sponsorizările se fac venit la bugetul local. Nu sunt banii primarului și nici ai partidului pe care îl reprezintă. Dacă ar fi fost așa, primarul Horia Tiseanu ar fi avut o scuză, iar gestul său ar fi fost de înțeles. Dar să-ți faci campanie electorală pe banii pe care niște firme îi dau Primăriei pentru a ajuta persoanele cu handicap grav, nu este deloc normal. Nu mai vorbim de destinatarii acestor tichete - persoane greu încercate, persoane care suferă, persoane cu o viața poate chiar cumplită. Și cu însoțitori, cu familii cărora nu le este deloc ușor.

6841 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Stef 21.12.2015 14:27 Acuma si voi?! Unde vroiati sa își pună poza, pe tichetele pentru intelectuali?!
  • Viorel 21.12.2015 17:00 Daca tot da bani la biserici, de ce nu se trece si pe calendarele bisericesti si sa ne inchinam maine-poimaine la sfantul Horica!!! Doamne apara si pazeste!
  • constantin (chris) ghigeanu 21.12.2015 18:07 un gest de nobletze si omenie...cine crede in Dumnezeu intelege ca a fii bun de sarbatori este un lucru mare... constantin (chris) ghigeanu guelph, ontario p.s. de unde dai Dumnezeu iti da...
  • belu 22.12.2015 07:00 Aici trebuia să avem reacția *opoziției* locale. Dar nu ai cu cine. Tiseanu defilează singur spre un nou mandat si spre pensia specială.

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.