Peste 2.000 de persoane au vizitat standul Câmpinei la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

La ediția de toamnă a Târgului Național de Turism (TTR), desfășurată la București, în perioada 16 - 19 noiembrie, municipiul Câmpina a avut un stand propriu de prezentare, alături de cel al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. La standul Câmpinei gazda vizitatorilor a fost Carmen Găman, referent în cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică.

La finalul evenimentului de la Romexpo, s-a tras linie și s-a adunat: peste 2.000 de persoane s-au oprit la standul Câmpinei pe parcursul celor patru zile în care s-a desfășurat Târgul Național Turism, cel mai important eveniment de profil din România. De această dată, comparativ cu ediția din primăvară, când Câmpina a participat în premieră la TTR, standul celui de-al doilea municipiu al județului a fost mult mai bogat în materiale de informare și promovare. Au existat pliante, broșuri, albume, diverse postere despre Muzeul Hasdeu și Muzeul Grigorescu, despre micul muzeu în care se află expuse acum permanent copii ale schițelor și desenelor maestrului Grigorescu, despre traseele turistice din zonă, dar și despre diverse obiective turistice din localitățile vecine. 
După cum am spus-o și cu alte ocazii, 
Câmpina nu poate fi o destinație turistică de vacanță și suntem cu toții conștienți de acest lucru. Dar poate fi o destinație de week-end, un loc unde să te relaxezi și să respiri aer curat și să vezi ceva - un muzeu, un parc, un lac, poate chiar și o expoziție. Câmpina poate fi și o destinație de o zi sau de câteva ore pentru cei care doresc să se oprească aici în drumul lor spre Valea Prahovei sau mai departe, iar noi trebuie să-i convingem că merită să oprească.

3983 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1579 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1535 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)