Peste 2.000 de persoane au vizitat standul Câmpinei la Târgul de Turism al României

Actualitate (Categoria articolului)

La ediția de toamnă a Târgului Național de Turism (TTR), desfășurată la București, în perioada 16 - 19 noiembrie, municipiul Câmpina a avut un stand propriu de prezentare, alături de cel al Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Prahova. La standul Câmpinei gazda vizitatorilor a fost Carmen Găman, referent în cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică.

La finalul evenimentului de la Romexpo, s-a tras linie și s-a adunat: peste 2.000 de persoane s-au oprit la standul Câmpinei pe parcursul celor patru zile în care s-a desfășurat Târgul Național Turism, cel mai important eveniment de profil din România. De această dată, comparativ cu ediția din primăvară, când Câmpina a participat în premieră la TTR, standul celui de-al doilea municipiu al județului a fost mult mai bogat în materiale de informare și promovare. Au existat pliante, broșuri, albume, diverse postere despre Muzeul Hasdeu și Muzeul Grigorescu, despre micul muzeu în care se află expuse acum permanent copii ale schițelor și desenelor maestrului Grigorescu, despre traseele turistice din zonă, dar și despre diverse obiective turistice din localitățile vecine. 
După cum am spus-o și cu alte ocazii, 
Câmpina nu poate fi o destinație turistică de vacanță și suntem cu toții conștienți de acest lucru. Dar poate fi o destinație de week-end, un loc unde să te relaxezi și să respiri aer curat și să vezi ceva - un muzeu, un parc, un lac, poate chiar și o expoziție. Câmpina poate fi și o destinație de o zi sau de câteva ore pentru cei care doresc să se oprească aici în drumul lor spre Valea Prahovei sau mai departe, iar noi trebuie să-i convingem că merită să oprească.

4104 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.