Se închide circulația rutieră pe mai multe tronsoane din Strada Orizontului din Câmpina

Anunțuri (Categoria articolului)

Primăria municipiului Câmpina a transmis un comunicat de presă privind închiderea circulației pe mai multe tronsoane de drum din Strada Orizontului, pe unele parțial, pe altele total.

Astfel, în vederea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare menajeră și pentru racordarea la conducta principală, se instituie următoarele restricții de circulație:
- închiderea totală a circulației rutiere pe Strada Orizontului, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Petrolistului și Maramureș;
- închiderea parțială a circulației rutiere pe Strada Orizontului, pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Industriei și Maramureș, pe sensul dinspre Ecaterina Teodoroiu spre Nicolae Bălcescu.
Aceste restricții se vor aplica în perioada 6 decembrie - 31 decembrie 2023.
Autoritățile recomandă ca variante alternative pentru traficul rutier rutele Nicolae Bălcescu - Orizontului - Petrolistului - Industriei - Orizontului - cartier Turnătorie (pentru traficul ușor) și Calea Dacia - Câmpului - Sălaj - Petrolistului - Industriei - Orizonului - cartier Turnătorie (pentru traficul greu).

(Foto cu caracter ilustrativ)

3027 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Anunțuri

336 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.

88 vizualizari
16 feb. 2024 17:51

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 16 februarie 2024

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

1616 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

790 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

3 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.