Neptun Câmpina, în Top 10 întocmit de analiștii Bursei din Londra cu privire la ritmul de creștere

Actualitate (Categoria articolului)

Zece companii românești sunt în acest top realizat de analiștii Bursei din Londra (LSE), ele fiind selectate dintr-un clasament mult mai amplu, care include 1.000 de firme din Europa ce pot inspira mediul economic cu rețeta succesului lor. Neptun Câmpina figurează în Top 10, fiind clasificată ca firmă de producție și inginerie.

Cele zece companii selectate au avut un ritm mediu anual de creştere de peste 100% în ultimii trei ani, o rată de angajări considerabilă în ultimii doi ani, iar performanţele înregistrate le-au depăşit pe cele ale competitorilor din domeniile lor de activitate, după cum menționează Money.ro, citând raportul întocmit de LSE. De altfel, doar trei producători au fost selectați printre cele 10 firme românești din top: Allview - care a produs prima tabletă PC românească şi produce mai multe tipuri de telefoane smart și gadgeturi, Complet Electro Serv - care produce electronice de larg consum şi electrocasnice și Neptun Câmpina - producător de echipamente industriale. Iar în cazul Neptun este subliniată și activitatea de comerț în care societatea s-a lansat prin proiectarea unui lanț de benzinării (ETU&OIL).
Celelalte șapte firme din top sunt din domeniul comerțului: Vox Carier (telecomunicații), Fan Curier (servicii curierat), B&B Collection (cosmetice, bijuterii de lux, ceasuri), Medist Grup (echipamente medicale), Microfruits (fructe și legume), Grădinariu Import - Export (auto, moto, utilaje) și Elbi Electric & Lighting (produse electrice și de iluminat).

5766 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

1214 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1792 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.