Terenul multifuncțional este gata. Mai trebuie doar asfaltată suprafața din jur, lucrare omisă din proiect

Actualitate (Categoria articolului)

Firma executantă și-a terminat treaba. Suprafața de joc a terenului multifuncțional este gata. Spre finalul investiției am aflat, însă, chiar în plenul unei ședințe a Consiliului Local, că din proiect a fost omisă asfaltarea suprafeței din jurul terenului propriu-zis, lucrare pe care acum va trebui să o realizeze Primăria Câmpina și pentru care se vor aloca alți bani.

Potrivit reprezentanților acestei instituții, asfaltarea acestei suprafețe va fi realizată de angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, după ce vor termina cu modernizarea Străzii Târgu Mureș, unde lucrează în prezent. Estimativ, asta se va întâmpla în cel mult două săptămâni.
Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal. Investiția a fost realizată de SC Atlas Company SRL Târgu Mureș și a costat 147.047 lei (fără TVA), adică aproximativ 33.000 euro, sumă în care sunt incluse și dotările. 
După finalizarea completă a lucrărilor, Consiliul Local Câmpina va aproba tarifele pentru închirierea terenului, așa cum s-a procedat și în cazul terenului sintetic de la Căminul Petrol și a bazinului de înot. Cel mai probabil, terenul multifuncțional va fi dat în administrare Clubului Sportiv Câmpina, care se ocupă și celelalte obiective menționate - terenul sintetic și bazinul.

5954 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 09.06.2017 11:58 Imi place mult asta: ''Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal.'' Si acum ma intreb, de ce oare s-a platit si pentru amenajarea lui pentru handbal si minifotbal, daca este ''mai mic decat ne asteptam'' si ''va fi ceva mai dificil''???? SUNTEM SANATOSI LA CAP? EU CRED CA NU.

Actualitate

1775 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

1 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3317 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.