Terenul multifuncțional este gata. Mai trebuie doar asfaltată suprafața din jur, lucrare omisă din proiect

Actualitate (Categoria articolului)

Firma executantă și-a terminat treaba. Suprafața de joc a terenului multifuncțional este gata. Spre finalul investiției am aflat, însă, chiar în plenul unei ședințe a Consiliului Local, că din proiect a fost omisă asfaltarea suprafeței din jurul terenului propriu-zis, lucrare pe care acum va trebui să o realizeze Primăria Câmpina și pentru care se vor aloca alți bani.

Potrivit reprezentanților acestei instituții, asfaltarea acestei suprafețe va fi realizată de angajații Atelierului de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei, după ce vor termina cu modernizarea Străzii Târgu Mureș, unde lucrează în prezent. Estimativ, asta se va întâmpla în cel mult două săptămâni.
Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal. Investiția a fost realizată de SC Atlas Company SRL Târgu Mureș și a costat 147.047 lei (fără TVA), adică aproximativ 33.000 euro, sumă în care sunt incluse și dotările. 
După finalizarea completă a lucrărilor, Consiliul Local Câmpina va aproba tarifele pentru închirierea terenului, așa cum s-a procedat și în cazul terenului sintetic de la Căminul Petrol și a bazinului de înot. Cel mai probabil, terenul multifuncțional va fi dat în administrare Clubului Sportiv Câmpina, care se ocupă și celelalte obiective menționate - terenul sintetic și bazinul.

5857 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alin 09.06.2017 11:58 Imi place mult asta: ''Terenul multifuncțional a fost amenajat în locul fostelor terenuri de tenis din vecinătatea bazinului de înot didactic. Este mai mic decât ne așteptam și, probabil, poate fi folosit pentru baschet și tenis cu piciorul. Va fi ceva mai dificil pentru handbal și minifotbal.'' Si acum ma intreb, de ce oare s-a platit si pentru amenajarea lui pentru handbal si minifotbal, daca este ''mai mic decat ne asteptam'' si ''va fi ceva mai dificil''???? SUNTEM SANATOSI LA CAP? EU CRED CA NU.

Actualitate

1946 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4276 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1840 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.