Explozie la o locuință din Breaza. Două persoane sunt rănite, iar casa este distrusă aproape în totalitate

Social (Categoria articolului)

O acumulare de gaze în bucătărie a dus la o explozie puternică într-o casă din orașul Breaza, în zona Fdt. 1 Mai. S-a întâmplat în această dimineață, în momentul în care proprietarul locuinței a vrut să aprindă aragazul. 

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a intervenit cu două autospeciale și o ambulanță Smurd. Explozia nu a fost urmată de incendiu, după cum a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloaie. Două persoane au fost rănite - un bărbat de 47 de ani, care are un hematom și o femeie de 41 de ani, care a suferit arsuri de gradul II pe mâini și picioare. Amândoi primesc ajutor medical din partea echipajului Smurd și urmează să fie transportați la spital. În urma exploziei, casa a fost distrusă în proporție de 80%.

(Foto cu caracter ilustrativ)

4673 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

173 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

148 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

436 vizualizari
17 apr. 2024 18:22

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

1 comentarii

De o bună bucată de vreme încoace, la competițiile sportive de la Câmpina vin tot mai puțini spectatori. Care ar fi cauza acestei lipse de interes din partea câmpinenlor față de orice fel de sport?