"Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor din Câmpina care au împlinit 50 de ani de căsnicie

Eveniment (Categoria articolului)

13 cupluri din municipiul Câmpina au răspuns invitației Primăriei și Consiliului Local de a participa la Balul "Nunta de aur" 2019, eveniment dedicat familiilor care aniversează 50 de ani de căsnicie. Sunt oameni care au ales să trăiască o frumoasă poveste de dragoste pe drumul vieții în doi, cupluri care se iubesc, se înțeleg și se respectă, iată, de cinci decenii, câmpineni puternici, care pot constitui oricând un exemplu pentru comunitate. Este al optulea an consecutiv în care administrația locală organizează Balul "Nunta de Aur" și de fiecare dată acest eveniment este încărcat de emoție. Pentru că, după cum spune primarul Horia Tiseanu, pe lângă aniversarea celor 50 de ani petrecuți împreună la bine și la greu, acești oameni sunt cei care au construit Câmpina de astăzi. 

Ediția 2019 a Balului "Nunta de Aur" a reunit, după cum spuneam, 13 cupluri din Câmpina, care au petrecut împreună câteva ore speciale, au depănat amintiri, au ciocnit un pahar cu vin, au dansat. A fost sărbătoarea lor, sărbătoarea dragostei, respectului, înțelegerii, puterii de a trece împreună peste greutățile vieții. A fost sărbătoarea familiei. Cele 13 cupluri sărbătorite au primit diplome de onoare și flori din partea reprezentanților administrației locale - primarul Horia Tiseanu, consilierii locali Lucian Cercel, Adrian Dochia, Daniel Ioniță, Florin Frățilă și consilierul personal al primarului, Marian Dulă.
"Mă bucur să fim în această seară împreună și sper să aveți o seară minunată. Eu vă felicit din tot sufletul pentru cei 50 de ani de căsnicie, o performanță extraordinară. Probabil că nu este ușor să ai alături de tine atâția ani o persoană, probabil că pe parcurs iubirea se transformă în prietenie, dar importantă este înțelegerea, acceptarea persoanei de alături așa cum este ea. Vă felicit din partea mea, a Primăriei, Consiliului Local și din partea Casei Tineretului, instituție care a organizat această întâlnire. O spun mereu și cred în asta, dumneavoastră sunteți cei care ați construit Câmpina. Dacă avem un municipiu frumos, atractiv, îngrijit, o localitate cu gospodării deosebite, meritul este și al dumneavoastră", le-a spus primarul Horia Tiseanu familiilor sărbătorite. Le-a vorbit apoi despre Câmpina de astăzi, despre fondurile europene atrase pentru diferite proiecte, le-a mulțumit pentru exemplul pe care îl dau ca și contribuabili la bugetul local și le-a transmis mai multe urări tradiționale pentru apropiatele Sărbători de Iarnă. (video)
Le spunem și noi "La mulți ani!" celor 13 familii care sărbătoresc în 2019 "Nunta de Aur" și care au participat la evenimentul organizat vineri seară de administrația locală: Niculina și Ion Nistor, Elena și Mircea Necula, Camelia și Petre Iancu, Gheorghe și Margareta Cheșnoiu, Valeria și Constantin Hortopan, Maria și Cristea Vlad, Alexandrina și Horia Dinache, Doina și Dumitru Bonciu, Mariana și Vasile Davidescu, Cornelia și Iosif Caraboi, Ana și Mihai Anca, Viorica și Corneliu Stanciu, Eugenia și Gheorghe Codreanu.
Felicitări și altor familii din Câmpina care în 2019 au împlinit 50 de ani de căsnicie, dar care nu au putut participa la Balul "Nunta de Aur": Adriana și Teodor Marinescu, Aristica și Gheorghe Mănescu, Ștefania și Ioan Bădilă.

7758 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Chesnoiu 23.11.2019 18:15 Felicitari tuturor sarbatoritilor! Se spune, ca fericirea este ultima statie a vietii,. Se spune ca aceasta este de fapt un inceput al calatoriei. Va uram "Drum bun"! Fernando si Gabriela ureaza un calduros La multi ani!, si Casa de piatra! In special familiei Chesnoiu. Multumim tuturor organizatorlor Primariei Campina,!
  • Cristiana Gosman 23.11.2019 21:24 Și părinții mei au sărbătorit pe 13 Septembrie 2019 cincizeci de ani de căsnicie, dar nu cred că au aflat de acest eveniment... păcat.

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2706 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

47 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

2381 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.