Conducerea Primăriei Câmpina s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari

Actualitate (Categoria articolului)

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, fiind unul dintre lucrurile noi aduse în administrația locală după alegerile din septembrie 2020. De această dată, la întâlnire au fost prezenți și reprezentanții altor instituțiii - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub sau HidroPrahova.

Chiar dacă nu au fost foarte mulți reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, discuțiile au fost intense și productive. Aui existat două părți ale discuțiilor. Una a fost legată de necesitatea stabilirii blocurilor care vor fi propuse de administrația locală în luna august, când se a deschide o nouă etapă de depunere a dosarelor pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor. S-au discutat la modul concret problemele întâmpinate de conducerile asociațiilor de proprietari - de la obținerea cărții tehnice a blocurilor și până la convingerea tuturor membrilor asociației să fie de acord cu reabilitarea termică a blocurilor. Soluția oferită de primarul Alin Moldoveanu a fost următoarea: ”Fcem o adresă comună din prtea Primăriei și a asociațiilor către proiectant, pentru a obține cartea tehnică a fiecărui bloc, și merg eu personal cu cine dorește din rândurile dumneavoastră la proiectant pentru a rezolva această problemă. De asemenea, vă rog să ne solicitați când aveți ședințe ale asociației sau să ne indicați persoanele care nu sunt decise să accepte reanbilitarea termică și va veni o personă din cadrul Primăriei pentru a le explica beneficiile, inclusiv scăderea semnificativă a facturilor la energie”.
De asemenea, reprezentanții asociațiilor de proprietari au mai ridicat o serie de probleme concrete cu care se confruntă, acesta fiind de altfel și motivul pentru care au fost prezenți, în afara reprezentanților administrației locale - primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, consilierul independent Costel Filip - și reprezentanți ai altor instituții - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub și HidroPrahova.

2747 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • EL-.BI 12.06.2022 15:42 Daca reabilitarile se vor REALIZA cu ACELEASI FIRME cu angajati fara califficare in constructii cu care s-au facut blocurile din zona TAI-PAN OAMENI BUNI SPUNETI NU.Puteti merge personal in acea zona si stati de vorba cu proprietarii si vedeti ce pareri au despre aceasta REABILITARE .Nu credeti tot ce vi se spune si ei au fost increzatori la inceput .O zi buna sa faceti alegerea cea mai buna pt comunitatea in care traiti

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.

5271 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.