Conducerea Primăriei Câmpina s-a întâlnit cu reprezentanții asociațiilor de proprietari

Actualitate (Categoria articolului)

Nu este prima dată când se întâmplă acest lucru, fiind unul dintre lucrurile noi aduse în administrația locală după alegerile din septembrie 2020. De această dată, la întâlnire au fost prezenți și reprezentanții altor instituțiii - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub sau HidroPrahova.

Chiar dacă nu au fost foarte mulți reprezentanți ai asociațiilor de proprietari, discuțiile au fost intense și productive. Aui existat două părți ale discuțiilor. Una a fost legată de necesitatea stabilirii blocurilor care vor fi propuse de administrația locală în luna august, când se a deschide o nouă etapă de depunere a dosarelor pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare termică a blocurilor. S-au discutat la modul concret problemele întâmpinate de conducerile asociațiilor de proprietari - de la obținerea cărții tehnice a blocurilor și până la convingerea tuturor membrilor asociației să fie de acord cu reabilitarea termică a blocurilor. Soluția oferită de primarul Alin Moldoveanu a fost următoarea: ”Fcem o adresă comună din prtea Primăriei și a asociațiilor către proiectant, pentru a obține cartea tehnică a fiecărui bloc, și merg eu personal cu cine dorește din rândurile dumneavoastră la proiectant pentru a rezolva această problemă. De asemenea, vă rog să ne solicitați când aveți ședințe ale asociației sau să ne indicați persoanele care nu sunt decise să accepte reanbilitarea termică și va veni o personă din cadrul Primăriei pentru a le explica beneficiile, inclusiv scăderea semnificativă a facturilor la energie”.
De asemenea, reprezentanții asociațiilor de proprietari au mai ridicat o serie de probleme concrete cu care se confruntă, acesta fiind de altfel și motivul pentru care au fost prezenți, în afara reprezentanților administrației locale - primarul Alin Moldoveanu, viceprimarul Liviu Dumitrache, administratorul public Adrian Dobre, consilierul independent Costel Filip - și reprezentanți ai altor instituții - Poliția Municipală, Poliția Locală, Floricon Salub și HidroPrahova.

3111 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • EL-.BI 12.06.2022 15:42 Daca reabilitarile se vor REALIZA cu ACELEASI FIRME cu angajati fara califficare in constructii cu care s-au facut blocurile din zona TAI-PAN OAMENI BUNI SPUNETI NU.Puteti merge personal in acea zona si stati de vorba cu proprietarii si vedeti ce pareri au despre aceasta REABILITARE .Nu credeti tot ce vi se spune si ei au fost increzatori la inceput .O zi buna sa faceti alegerea cea mai buna pt comunitatea in care traiti

Actualitate

42 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

1774 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

7 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

Alte stiri recente

39 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

118 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: