CS Câmpina - locul 11 la turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV

Sport (Categoria articolului)

La Timișoara s-a încheiat turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV, competiție la care a participat în premieră și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

La capătul unui adevărat maraton, turneul începând joi, 2 iunie, și încheindu-se duminică, 5 iunie, interval în cvare fieacre echipă prezentă la acest turneu a disputat nu mai puțin  de opt jocuri. Despre primele rezultatele ale handbalistelor din Câmpina la turneul de la Timișoara am scris aici.
Acum, în ultimele partide, elevele lui Daniel Vasile au reușit următorele rezultate:
în grupa secundară 2, CS Câmpina - CS OK Sport Onești 25-28 (9-9, 8-12, 8-7)
locurile 9-12, CS Lucian Bute Galați - CS Câmpina 30-18 (11-7, 9-6, 10-5)
locurile 11-12, ACS OK Sport Onești - CS Câmpina 21-27 (3-9, 11-8, 7-10)
În urma acestor rezultate, la prima sa participare la un turneu final național, echipa CS Câmpina a obținut locul 11, o performanță foarte valoroasă și care ra trebui să devină trambulina pentru handbalul câmpinean la nivel de performanță.
”Cu trei victorii, un egal și trei înfrângeri am încheiat competiția pe locul 11, dar lucrul cel mai important este calitatea jocului echipei noastre, lucru remarcat de toți oficialii, tehnicienii și spectatorii prezenți în sala din Timișoara, în condițiile în care jucătoarele noastre erau mai mici de vârstă și gabarit față de adversare, iar cea mai mare parte a lor vor evolua și în sezonul următor la junioare IV. Am mai avut bucuria ca în finala pentru locurile 11-12, sportiva noastră Teodora Jubea să fie desemnată jucătoarea meciului! Și aș vrea să mulțumesc și tuturor părinților care au făpcut un efort și au participat la acest turneu, care au creat la fiecare joc o atmosferă senzațională cu tobe, vuvuzele și încurajări!”, ne-a declarat Daniel Vasile, la finalul turneului.
Felicitări sportivelor, părinților, antrenorului și tuturor celor care au contribuit la această performanță de excepție a sportului câmpinean!

5041 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1932 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4767 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

52 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1717 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.