CS Câmpina - locul 11 la turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV

Sport (Categoria articolului)

La Timișoara s-a încheiat turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV, competiție la care a participat în premieră și CS Câmpina, antrenor Daniel Vasile.

La capătul unui adevărat maraton, turneul începând joi, 2 iunie, și încheindu-se duminică, 5 iunie, interval în cvare fieacre echipă prezentă la acest turneu a disputat nu mai puțin  de opt jocuri. Despre primele rezultatele ale handbalistelor din Câmpina la turneul de la Timișoara am scris aici.
Acum, în ultimele partide, elevele lui Daniel Vasile au reușit următorele rezultate:
în grupa secundară 2, CS Câmpina - CS OK Sport Onești 25-28 (9-9, 8-12, 8-7)
locurile 9-12, CS Lucian Bute Galați - CS Câmpina 30-18 (11-7, 9-6, 10-5)
locurile 11-12, ACS OK Sport Onești - CS Câmpina 21-27 (3-9, 11-8, 7-10)
În urma acestor rezultate, la prima sa participare la un turneu final național, echipa CS Câmpina a obținut locul 11, o performanță foarte valoroasă și care ra trebui să devină trambulina pentru handbalul câmpinean la nivel de performanță.
”Cu trei victorii, un egal și trei înfrângeri am încheiat competiția pe locul 11, dar lucrul cel mai important este calitatea jocului echipei noastre, lucru remarcat de toți oficialii, tehnicienii și spectatorii prezenți în sala din Timișoara, în condițiile în care jucătoarele noastre erau mai mici de vârstă și gabarit față de adversare, iar cea mai mare parte a lor vor evolua și în sezonul următor la junioare IV. Am mai avut bucuria ca în finala pentru locurile 11-12, sportiva noastră Teodora Jubea să fie desemnată jucătoarea meciului! Și aș vrea să mulțumesc și tuturor părinților care au făpcut un efort și au participat la acest turneu, care au creat la fiecare joc o atmosferă senzațională cu tobe, vuvuzele și încurajări!”, ne-a declarat Daniel Vasile, la finalul turneului.
Felicitări sportivelor, părinților, antrenorului și tuturor celor care au contribuit la această performanță de excepție a sportului câmpinean!

5687 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

108 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

1111 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

2 comentarii

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

Alte stiri recente

242 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

134 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: