Superliga B Prahova. AS Starchiojd - Triumf Poiana Câmpina 7-4. ”La Starchiojd e ca-n Kosovo! Un jucător a ajuns la Spitalul Județean!”

Sport (Categoria articolului)

UPDATE - La Spitalul Județean Ploiești, Vali Bunea a fost diagnosticat cu trei coaste fisurate.
Meciul AS Starchiojd - Triumf Poiana Câmpina, programt duminică, 17 aprilie 2022, în etapa a 24-a din Superliga B Prahova, a fost un meci cu totul și cu totul special. Dincolo de faptul că se întâlneau ocupantele primelor două locuri, amintirea incidentelor din tur, de la Poiana Câmpina, provocate de jucătorii și suporterii formației din Starchiojd au avut ecou până la jocul din retur.

Tocmai având în vedere toate aceste lucruri, conducerea echipei Triumf Poiana Câmpina a solicitat o serie de măsuri speciale - jandarmerie, poliție, dar și delegarea unei brigăzi de arbitri care să țină în frâu un astfel de meci care se anunța foarte greu. ”Din punct de vedere organizatoric, nu avem niciun reproș - ne-au mărturisit conducătorii clubului din Poiana Câmpina, la puține minute după fluierul final. În schimb, arbitrajul a lăsat mult de dorit... Le-a permis gazdelor un joc violent, brutal, dovadă fiind faptul că încă din minutul 10 antrenorul-jucător al formației noastre, Vali Bunea, a trebuit să părăsescă terenul de joc, plecând direct la Spitalul Județean, suspiciunea fiind că are coaste fisurate în urma loviturilor primite. În plus, alți patru jucători ai formației noastre au gleznele umflate în urma atacurilor violente ale jucătorilor formației gazdă, tolerate de arbitru. Două goluri din ofsaiduri uriașe... Toate întregesc un teblou în care jucătorii echipei noastre au evoluat cu teamă, la fel cum credem noi că au oficiat și arbitrii. În concluzie, la Starchiojd e ca-n Kosovo!”, ne-au declarat oficialii echipei din Poiana Câmpina.
Să mai menționăm că golurile formației din Poiana Câmpina au fost marcate de G. Dumitru (2, ambele din lovituri libere de la distanță, goluri de generic TV), Georgescu (șut de la distanță sub transversală) și Alexe.
Antrenorii formației Triumf Poiana Câmpina, Alin Postolache și Valentin Bunea, au trimis în teren următorul ”11”: Gojnea - Țurlea, G. Radu, G. Dumitru, A. Dumitru, Bunea, Georgescu, Burchi, Stan, Alexe, Negreanu. Au mai jucat: Vintilă, Turcu și D. Marin.
Etapa viitoare, sâmbătă, 23 aprilie, Triumf Poiana Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Progresul Bucov.
Rezultatele acestei etape:
CS Câmpina - AS Gherghița 7-0
Progresul Bucov - Brădetul Ștefești 1-0
Carpați Sinaia - CS Scorțeni Bordeni 5-0
Petrolul Ologeni - Sportul Câmpina 1-2
CSO Mizil - Olimpia Cireșanu 1-0
Știința Albești - CS Blejoi II 1-3
Viitorul Puchenii Mari - Unirea Teleajen 6-0
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, cu 40 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 31 puncte.

(Foto cu caracter ilustrativ - de la meciul din tur)

3339 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1894 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4742 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

104 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

473 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: