Elevii din Prahova nu vor învăța joi dimineață. Cursurile școlare sunt suspendate în toate localitățile

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi la Prefectura Prahova, a decis suspendarea cursurilor la toate unitățile de învățământ din județ joi, 21 septembrie, pentru elevii care învață dimineață, până la orele prânzului. Cei care au cursuri după-amiază, vor veni la școală.

Decizia a fost luată ca urmare a avertizării de cod portocaliu de instabilitate atmosferică. De altfel, la majoritatea școlilor din județ, elevii au fost trimiși acasă și astăzi, activitatea didactică fiind oprită după ora 15.30. Potrivit ANM, de astăzi, miercuri, ora 16.00, până joi la ora 10.00, în județele Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea și Bacău se vor înregistra cantități importante de precipitații, cuprinse între 50 și 70 l/mp, vânt puternic - până la 60 km/h la rafală și chiar vijelii, descărcări electrice și grindină. În restul țării este cod galben de instabilitate atmosferică. 
De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis tuturor primăriilor din teritoriu să ia măsuri cu privire la asigurarea scurgerilor apelor mari, toaletarea arborilor care manifestă pericol de cădere în caz de vânt puternic, verificarea rezistenței panourilor publicitare și tuturor mijloacelor de semnalizare stradală etc.

Citiți și Grindină uriașă în Prahova, inclusiv în localități din apropierea Câmpinei

8855 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

148 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

254 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.

Alte stiri recente

868 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

883 vizualizari
11 apr. 2024 17:16

Liga A Prahova, etapa a 24-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 24-a din Liga A Prahova vor avea loc la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările: