Elevii din Prahova nu vor învăța joi dimineață. Cursurile școlare sunt suspendate în toate localitățile

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi la Prefectura Prahova, a decis suspendarea cursurilor la toate unitățile de învățământ din județ joi, 21 septembrie, pentru elevii care învață dimineață, până la orele prânzului. Cei care au cursuri după-amiază, vor veni la școală.

Decizia a fost luată ca urmare a avertizării de cod portocaliu de instabilitate atmosferică. De altfel, la majoritatea școlilor din județ, elevii au fost trimiși acasă și astăzi, activitatea didactică fiind oprită după ora 15.30. Potrivit ANM, de astăzi, miercuri, ora 16.00, până joi la ora 10.00, în județele Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea și Bacău se vor înregistra cantități importante de precipitații, cuprinse între 50 și 70 l/mp, vânt puternic - până la 60 km/h la rafală și chiar vijelii, descărcări electrice și grindină. În restul țării este cod galben de instabilitate atmosferică. 
De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis tuturor primăriilor din teritoriu să ia măsuri cu privire la asigurarea scurgerilor apelor mari, toaletarea arborilor care manifestă pericol de cădere în caz de vânt puternic, verificarea rezistenței panourilor publicitare și tuturor mijloacelor de semnalizare stradală etc.

Citiți și Grindină uriașă în Prahova, inclusiv în localități din apropierea Câmpinei

8518 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1119 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

405 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.  

Alte stiri recente

110 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

1417 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.