Elevii din Prahova nu vor învăța joi dimineață. Cursurile școlare sunt suspendate în toate localitățile

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi la Prefectura Prahova, a decis suspendarea cursurilor la toate unitățile de învățământ din județ joi, 21 septembrie, pentru elevii care învață dimineață, până la orele prânzului. Cei care au cursuri după-amiază, vor veni la școală.

Decizia a fost luată ca urmare a avertizării de cod portocaliu de instabilitate atmosferică. De altfel, la majoritatea școlilor din județ, elevii au fost trimiși acasă și astăzi, activitatea didactică fiind oprită după ora 15.30. Potrivit ANM, de astăzi, miercuri, ora 16.00, până joi la ora 10.00, în județele Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea și Bacău se vor înregistra cantități importante de precipitații, cuprinse între 50 și 70 l/mp, vânt puternic - până la 60 km/h la rafală și chiar vijelii, descărcări electrice și grindină. În restul țării este cod galben de instabilitate atmosferică. 
De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis tuturor primăriilor din teritoriu să ia măsuri cu privire la asigurarea scurgerilor apelor mari, toaletarea arborilor care manifestă pericol de cădere în caz de vânt puternic, verificarea rezistenței panourilor publicitare și tuturor mijloacelor de semnalizare stradală etc.

Citiți și Grindină uriașă în Prahova, inclusiv în localități din apropierea Câmpinei

8684 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1377 vizualizari
01 apr. 2023 12:35

Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina are un elev calificat la Olimpiada Națională la analiza produselor alimentare

În acest an școlar au fost foarte multe rezultate foarte bune la olimpiadele școlare la nivel județean, mulți elevi ai unităților de învățământ câmpinene calificându-se la olimpiadele naționale.

1520 vizualizari
01 apr. 2023 09:05

Lovitură de teatru! Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul privind înființarea Centrului Cultural a fost aprobat

1 comentarii

La câteva zile după ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, în care - printre altele - a fost respins, pentru a treia oară în acest mandat, proiectul de înființare a unui Centru Cultural, a venit lovitura de teatru: Primăria Câmpina a transmis Prefecturii Prahova că proiectul de înființare a Centrului Cultural a fost aprobat!

Alte stiri recente

733 vizualizari
01 apr. 2023 13:06

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață a avut loc uvertura etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei au loc după-amiază și mâine dimineață. Iată rezultatul partidei de dumineață și clasamentul actualizat:

1578 vizualizari
01 apr. 2023 11:25

”Fata morgana” a poposit la Câmpina. Vernisajul unei expoziții pline de culoare și emoție

Multe emoții într-un cadru aparte, plin de culorile tablourilor și de sunetele chitarelor, acesta a fost decorul în care a avut loc vernisajul unei expoziții de pictură, care a avut loc la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, din Câmpina, vineri, 31 martie 2023.