Elevii din Prahova nu vor învăța joi dimineață. Cursurile școlare sunt suspendate în toate localitățile

Actualitate (Categoria articolului)

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit astăzi la Prefectura Prahova, a decis suspendarea cursurilor la toate unitățile de învățământ din județ joi, 21 septembrie, pentru elevii care învață dimineață, până la orele prânzului. Cei care au cursuri după-amiază, vor veni la școală.

Decizia a fost luată ca urmare a avertizării de cod portocaliu de instabilitate atmosferică. De altfel, la majoritatea școlilor din județ, elevii au fost trimiși acasă și astăzi, activitatea didactică fiind oprită după ora 15.30. Potrivit ANM, de astăzi, miercuri, ora 16.00, până joi la ora 10.00, în județele Prahova, Dâmbovița, Buzău, Vrancea și Bacău se vor înregistra cantități importante de precipitații, cuprinse între 50 și 70 l/mp, vânt puternic - până la 60 km/h la rafală și chiar vijelii, descărcări electrice și grindină. În restul țării este cod galben de instabilitate atmosferică. 
De asemenea, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a transmis tuturor primăriilor din teritoriu să ia măsuri cu privire la asigurarea scurgerilor apelor mari, toaletarea arborilor care manifestă pericol de cădere în caz de vânt puternic, verificarea rezistenței panourilor publicitare și tuturor mijloacelor de semnalizare stradală etc.

Citiți și Grindină uriașă în Prahova, inclusiv în localități din apropierea Câmpinei

8618 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1982 vizualizari
30 nov. 2022 13:16

Directorul Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Vasile Tache, a fost avansat la gradul de chestor

2 comentarii

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat în cursul zilei de marți, 29 noiembrie, mai multe decrete privind unele avansări în grad.

3389 vizualizari
29 nov. 2022 17:55

La Câmpina, în seara Sfântului Andrei, se aprind luminițele pentru sărbători și vor răsuna primele colinde

1 comentarii

În seara Sfântului Andrei, părintele spiritual și ocrotitorul României, la ora 17.00, în Parcul Regele Mihai I din centrul Câmpinei, vor răsuna primele colinde ale acestei ierni. Vor cânta micii soliști de la Clubul Copiilor din localitate. Apoi, la 17.30, va fi aprins iluminatul ornamental pentru sărbătorile de iarnă.

Alte stiri recente

965 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

1181 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.