Miercuri dimineață, acțiune BLITZ a polițiștilor câmpineni la Bănești. Patru șoferi băuți, de la prima oră...

Actualitate (Categoria articolului)

În cursul dimineții zilei de miercuri, polițiștii rutieri din Câmpina au derulat o acțiune de tip BLITZ pe raza localității Bănești pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Încă din primele minute ale controlului, aparatele etilotest au indicat consumul de alcool la patru conducători auto. Valorile înregistrate au fost de 0.23, 0.29, 0.34, 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorii auto au fost sancționați contravențional și le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Sursa foto - IJP Prahova)

2923 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 25.01.2023 13:07 Un mesaj important pentru conducatori: partea metalica a centurii de siguranta care se acroseaza la baza scaunului se poate folosi pentru a desface sticlele de bere.

Actualitate

2357 vizualizari
27 mar. 2023 17:30

Motivul incredibil pentru care o fată de 18 ani s-a ales cu dosar penal

1 comentarii

În după-amiaza zilei de duminică, 26 martie, în jurul orei 17.00, polițiștii câmpineni acționau pe raza comunei Bănești, iar la un moment dat au observat un autoturism care circula pe un drum comunal spre DN1, dar la vederea echipajului de poliție a oprit brusc.

1603 vizualizari
26 mar. 2023 18:19

Inconștiență incredibilă. Un gălățean s-a rătăcit pe Valea Caraimanului, din Bucegi, în pantaloni scurți și fără echipament

După ce și-a petrecut o noapte în zăpadă fiind în pantaloni scurți, un bîărbat de 35 ani, din Galați, a fost salvat vineri dimineață de salvamontiști, din Valea Caraimanului, din Munții Bucegi.

Alte stiri recente

173 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1283 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.