Cupa "Muscel" 2022 la fotbal, baschet și cros a readus sute de copii de la toate școlile și liceele din Câmpina la mișcare în aer liber

Eveniment (Categoria articolului)

După o întrerupere cauzată de pandemie, Cupa ”Muscel” s-a reluat la Câmpina, copiii dovedindu-se nerăbdători să se întreacă la fotbal, baschet și cros. A VIII-a ediție a Cupei ”Muscel”, competiție organizată și susținută financiar de societatea Soceram, s-a desfășurat sâmbătă, 9 aprilie 2022 și a reunit la start elevi de la toate școlile și liceele din Câmpina.

Întrecerile de la baza sportuvă Soceram de pe platoul Muscel au fost vii, antrenante, copiii bucurându-se și de o vreme superbă pentru sport, pentru mișcare în aer liber, pentru întrecere.
Iată și rezultatele înregistrate:
Cros
Gimnaziu, fete, clasele a V-a și a VI-a: 1. Edith Scumpu (Școala ”Cuza”); 2. Florina Iliescu (Școala ”Cuza”); 3. Sofia Stanciu (Colegiul ”Grigorescu).
Gimnaziu, băieți, clasele a V-a și a VI-a: 1. Denis Goran; 2. Horia Gherghel; 3. Flavius Ursan (toți de la Școala ”Cuza”).
Gimnaziu, fete, clasele a VII-a - a VIII-a: 1. Medeea Dan (Școala Centrală); 2. Karina Bucșe (Școala Centrală); 3. Rebecca Ursan (Școala ”Cuza”);
Gimnaziu, băieți, clasele a VII-a - a VIII-a: 1. Gabriel Văcărescu (Colegiul ”Grigorescu”); 2. David Năstăsescu (Școala ”Cuza”); 3. Mihai Abăluță (Colegiul ”Grigorescu”).
Liceu, fete: 1. Lăcrămioara Pavelescu (Colegiul Forestier); 2. Olguța Banu (Liceul Energetic); 3. Teodora Dârstaru (Colegiul ”Grigorescu”).
Liceu, băieți: 1. Alexandru Oleitic (Colegiul Forestier); 2. Rareș Rădoi (Colegiul ”Grigorescu”); 3. George Geoană (Colegiul ”Grigorescu”).
Fotbal
Gimnaziu: 1. Școala ”Hasdeu”; 2. Liceul Mecanic; 3. Școala ”Câmpineanu”
Liceu: 1. Liceul Energetic; 2. Colegiul Forestier; 3. Liceul Mecanic.
Baschet
Gimnaziu, fete: 1. Colegiul ”Grigorescu”; 2. Școala Centrală; 3. Școala ”Cuza”. 
Gimnaziu, băieți: 1. Școala Centrală; 2. Școala ”Câmpineanu”; 3. Colegiul ”Grigorescu”.
Liceu, băieți: 1. Colegiul ”Grigorescu”; 2. Colegiul Forestier; 3. Liceul Energetic.
Câștigătorii au fost recompensaţi cu premii din partea societăţii Soceram, organizatorul competiţiei. Premiile pentru echipele clasate pe primele trei locuri au fost următoarele: locul I – 100 lei/jucător; locul II – 80 lei/jucător; locul III – 50 lei/jucător; mențiuni – 20 lei/jucător. La cros au fost acordate următoarele premii: locul I – 100 lei, locul II – 80 lei, locul III – 50 lei și 10 mențiuni pe categorii – 20 lei.

5012 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1652 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1976 vizualizari
08 iun. 2023 18:40

Anna Lesko și Direcția 5 vor concerta la Festivalul Cireșelor de la Bănești

În week-end-ul 17-18 iunie, la Bănești, în satul Urleta, va avea loc o nouă ediție a tradiționalei manifestări Festivalul Cireșelor.

Alte stiri recente

1341 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1925 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.