Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Actualitate (Categoria articolului)

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.

Scările care pornesc de pe Bulevardul Culturii și coboară pe străzile Victor Babeș și Podului se aflau într-un stadiu avansat de degradare. Treptele și balustradele vor fi reabilitate acum de societatea Ortisar SRL, iar în paralel se vor executa și lucrări de reparații la canalele de scurgere a apelor pluviale, acestea fiind realizate de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina.
termenul de realizare a lucrărilor este de 30 de zile. Ortisar SRL este firma care a reabilitat și celelalte scări de pe Bulevardul Culturii, cele din zona "gura leului".

6315 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 04.01.2018 11:19 Pe cand si scarile din zona Irep?

Actualitate

138 vizualizari
20 mar. 2023 08:22

Începe reabilitarea termică a Blocului 7ABC din centrul Câmpinei

Creșterea eficienței energetice în Blocul 7ABC de pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina este o investiție cu fonduri europene, finanțată în cea mai mare parte prin POR 2014-2020, Axa Prioritară 3 - Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon.

1318 vizualizari
19 mar. 2023 17:40

O tânără din Galați, la un pas să-și piardă viața în Bucegi, după ce a căzut într-o prăpastie

Salvamontiștii au fost solicitați să intervină sâmbătă, în Bucegi, pe Valea Rea, spre Cabana Mălăiești, după ce o tânără din Galați, în vârstă de 25 ani, a căzut într-o prăpastie, mai bine de 100 metri.

Alte stiri recente

1347 vizualizari
19 mar. 2023 21:23

Scurt și la... subiect, cu Nicolae Geantă, profesor la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1136 vizualizari
19 mar. 2023 20:23

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.