Scările de pe Bulevardul Culturii, din zona Victor Babeș - Podului, au intrat în reparații

Actualitate (Categoria articolului)

Lucrările au început zilele trecute și sunt executate de societatea Ortisar SRL Câmpina, cea care a câștigat selecția de oferte organizată de Primărie. Valoarea lucrării - 55.355 lei fără TVA.

Scările care pornesc de pe Bulevardul Culturii și coboară pe străzile Victor Babeș și Podului se aflau într-un stadiu avansat de degradare. Treptele și balustradele vor fi reabilitate acum de societatea Ortisar SRL, iar în paralel se vor executa și lucrări de reparații la canalele de scurgere a apelor pluviale, acestea fiind realizate de Atelierul de Infrastructură Urbană din cadrul Primăriei Câmpina.
termenul de realizare a lucrărilor este de 30 de zile. Ortisar SRL este firma care a reabilitat și celelalte scări de pe Bulevardul Culturii, cele din zona "gura leului".

6159 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 04.01.2018 11:19 Pe cand si scarile din zona Irep?

Actualitate

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

1579 vizualizari
14 aug. 2022 12:28

Un bărbat de 33 ani, din Câmpina, a fost prins băut la volan la Valea Doftanei

Noaptea trecută, chiar cu puțin timp înainte de miezul nopții, polițiștii din Valea Doftanei au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 102I, din direcția Teșila către satul Trăisteni.

Alte stiri recente

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.

1535 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)