CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Despre meseria de pompier și cât de pregătiți suntem în caz de cutremur, cu căpitan Nicolae Radu, comandantul pompierilor din Câmpina

- Interviuri -

CâmpinaTV.ro l-a avut ca invitat în cadrul unei emisiuni pe căpitan Nicolae Radu, comandantul Detașamentului de Pompieri Câmpina, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.

Am discutat cu invitatul nostru atât subiecte legate de meseria de pompier - cât de frumoasă este, ce satisfacții aduce, în ce măsură se mai îndreaptă tinerii spre această profesie, dar și amintiri legate de studiile invitatului nostru sau primele intervenții dificile. ”Aveam un profesor la facultate care ne-a întrebat când credem noi că-și scoate statul investiția făcută în noi? Eu și alți colegi am răspuns în zece ani, cât era termenul de obligativitate din partea noastră de a profesa după terminarea studiilor. Greșit, ne-a spus profesorul, care a adăugat: când veți salva prima viață!”, a povestit căpitanul Nicolae Radu un episod memorabil din perioada studenției sale.
De asemenea, căpitanul Nicolae Radu a prezentat câteva date din bilanțul Detașamentului de Pompieri Câmpina pentru anul 2022, a insistat asupra pericolului privind incendiile de vegetație uscată, dar a vorbit și despre cât de pregătiți sunt reprezentanții forțelor din cadrul structurilor de situații de urgență pentru a interveni în cazul unui seism major, mai ales că după cutremurul din Turcia și valul de mișcări tectonice din România, subiectul a revenit în actualitate.
Așadar, urmăriți declarațiile căpitanului Nicolae Radu, comandantul Detașamentului de Pompieri Câmpina din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova.


17 Feb 2023 22:15 3909 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
1211 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2162 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1924 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2507 vizualizari 12 Apr 2024 07:29 ”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV