Cel mai tânăr component al CS Lido Câmpina, Cristian Gîrju, a câştigat campionatul regiunii Emilia Romagna la motocros

Sport (Categoria articolului)

CS Lido Câmpina, condus de fostul multiplu campion Cătălin Duţă, a rămas singurul club câmpinean cu prezenţe constante în etapele Campionatului Naţional de Motocros. Acum, performanţele sportivilor de la acest club au depăşit graniţele ţării.

Clubul câmpinean are noi motive de mândrie, pentru că cel mai tânăr component al ei, Cristian Gîrju, a devenit duminică, 9 iulie, campion al regiunii Emilia Romagna, la clasa 85 cmc. Fiul unei familii din Câmpina, dar născut în Italia, Cristian concurează cu mândrie - în România şi în Italia - purtând tricolorul pe echipament şi pe motocicleta sa. În acest sezon, Cristian s-a impus în campionatul regiunii Emilia Romagna în 5 din cele 6 etape: la Vladana (pe 9 aprilie), Lesignano (21 mai), Campogalliano (4 iunie), Trecasali (18 iunie) şi Castelvetro (9 iulie), lipsind doar la etapa din 24 iunie, de la Medolla, la momentul respectiv aflându-se în România şi câştigând pentru CS Lido Câmpina etapa de la Moreni a Campionatului Naţional, la categoria sa, 85cmc.
Foarte mândru de performanţa celui mai tânăr component al clubului său, Cătălin Duţă ne-a declarat: "Este o performanţă deosebită, cu care ne mândrim şi m-aş bucura foarte mult dacă acest copil foarte talentat ar putea veni să concureze un sezon întreg pentru clubul nostru. Din păcate, distanţa dintre Italia şi România este destul de mare, campionatul nostru se întinde pe mai multe etape, de prin aprilie până în septembrie-octombrie, astfel că o participare de acest gen ar fi destul de dificilă. Dar nu imposibilă!"

4670 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

563 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

667 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.