Fântâna arteziană de la Milia, din centrul Câmpinei, a fost repornită. Deci, se poate!

Actualitate (Categoria articolului)

Sunt luni bune de când fântâna arteziană din zona Milia nu mai funcționează. Situația a atras atenția câmpinenilor, și nu numai, mai ales că este vară, este caniculă, o perioadă în care oamenii chiar s-ar fi bucurat de răcoare în jurul unei asemenea fântâni. O soartă asemănătoare are și fântâna pavimentală din zona fostului Soldat, ambele zone făcând parte acum din Parcul Regele Mihai I, din centrul municipiului Câmpina.

În vreme ce oamenii, mai ales pe rețelele de socializare, erau tot mai nemulțumiți de faptul că nu funcționează aceste fântâni și după ce CâmpinaTV.ro a scris despre această situație, dinspre Casa cu Grifoni... liniște. Până pe 13 iulie, când viceprimarul Liviu Dumitrache a anunțat că, prin dispoziție a primarului, i-a fost repartizată sarcina întreținerii și reparării fântânilor arteziene de pe raza localității. A părut de la bun început o mișcare necaracteristică primarului Alin Moldoveanu, dar lucrările au fost gata și vineri, 21 iulie, fântâna de la Milia a fost repornită.
Deci, se poate! Precizăm faptul că, potrivit SEAP, reparațiile la fântâna arteziană de la Milia au costat aproximativ 32.000 leiși au fost realizate de firma Augment SRL din Voluntari.
Acum, așteptăm repunerea în funcțiune a fântânii pavimentale de la fostul Soldat, o fântână care a avut probleme tehnice încă de la construcție, dar și a artezienei din fața sălii de sport de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, care a funcționat doar la inaugurarea sălii, în 2004.

3411 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Cetățeanul 22.07.2023 16:27 2024.Anul schimbării în municipiul Câmpina. Catastrofele sa plece de unde au venit.
  • diss 24.07.2023 04:10 Singura ''realizare'' a administrației Moldoveanu în 3 ani de ''domnie''. În rest Cămpina este un oraș cu străzi pline de gropi, murdar ,clădiri părăsite...dar multe scandaluri în primărie și mai ales cu multe poze ale primarului de pe la tot felul de șușanele și festivități de premiere.Și nu s-a terminat...ne așteaptă ''groapa măntuirii'' cămpinenilor. Pănă la urmă e normal: asta au votat cămpinenii asta au, exact ca în toată țara.
  • Dragos 24.07.2023 13:55 Ștranduri nu mai avem. Cinematograf nu mai avem. Fântânile arteziene nu funcționează. Nu mai avem nici cei mai mulți intelectuali la mia ”intelectualii” (s-au mutat în Consiliul Local, sunt tâmpit ca mai scriu cu majuscule), așa că... sa ne fie de bine! Asta am votat, asta avem! Să ne vedem la anul!
  • Dragos 24.07.2023 13:59 Revin. Dar... ne trebuie metrou!!! În centru, un canal care va deveni groapa de gunoi a orașului!
  • A.G 24.07.2023 23:33 Haideți să ne întoarcem la Tiseanu,Pitigoi and Co.Ponderea pensionarilor intelectuali 70 la sută.Aia care baga bătu prin gard prin piata și comentează,acoliții lor care cenzurează pe grupuri pe cei contra și amenință.Voi vreți să ia primarul,vicele operatorii economici precum Piedone,cel puțin 30% vor dispărea din agenții economici .De hate numai zic.Pe foștii de cate ori erau pe teren,de cate ori ajutau cetățenii fara a cere atenții la schimb.Cel mai bun primar postdecembrist a fost Gh Tudor și cel mai bun vice Milu.In rest au semnat condica.Si citandu l pe actualul primar cu Politehnica lui Tiseanu cum a condus Primăria?

Actualitate

724 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.

364 vizualizari
03 dec. 2023 17:54

Primim de la cititori. Curge apă pe Calea Doftanei...

1 comentarii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a semnalat la numărul de whatsapp 0733.388.425 o situație care persistă de ceva vreme pe Calea Doftanei.

Alte stiri recente

146 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

1757 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.