Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Atletic Ploiești 2-1

Sport (Categoria articolului)

Pe o vreme urâtă, rece și umedă, la Poiana Câmpina s-au întâlnit în etapa a 22-a echipele Triumf Poiana Câmpina și Atletic Ploiești.

Ionuț Alexe a fost cel care a deschis scorul, transformând o lovitură de pedeapsă, just acordată de arbitrul Valentin Dumitru, după un fault asupra lui Bunea. Era minutul 13, iar oaspeții au forțat și au reușit să egaleze, în minutul 20. După pauză, poienarii au apăsat mai tare pedala de accelerație și au reușit să preia conducerea, în minutul 55, prin Stan, care a stabilit scorul final, în ciuda dominării oaspeților pe final, când portarul Stoica a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu intervenții grele și foarte bune, care au dat încredere echipei. Din păcate, puțin înainte de final, în minutul 88, L. Ion a fost eliminat.
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren următorul ”11”: Stoica - G. Radu, I. Dumitru, Georgescu, A. Burchi, Bunea, R. Alexe (83 L. Ion), D. Marin, Stan (72 I. Vintilă), I. Alexe, Țol (62 Mincă; 90+1 Stancu).
Rezultatele complete ale acestei etape - aici.
Runda viitoare, Triumf Poiana Câmpina se va deplasa la Măneciu, unde va întâlni o formație cu ștate vechi în eșalonul de elită al județului, Avântul Măneciu.

2705 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

2168 vizualizari
04 dec. 2023 19:30

Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, de la Otopeni, 6-9 decembrie 2023

2 comentarii

Performanță de excepție pentru natația câmpineană - Darius Coman, antrenat de Gabriel Cojocaru, sportiv la Clubul Barracuda Câmpina, va concura la Campionatul European de Seniori, care are loc la Otopeni, în perioada 6-9 decembrie 2023.

2929 vizualizari
01 dec. 2023 19:40

CS Câmpina a învins echipa Transilvania Brașov în finala Cupei ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV

După o primă zi spectaculoasă, Cupa ”1 Decembrie” la handbal feminin, juniori IV, a continuat și vineri, chiar de 1 Decembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.