Sala de spectacole a Casei de Cultură "Geo Bogza" nu va fi modernizată nici în 2018

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu la ședința Consiliului Local în cadrul căreia a fost aprobat bugetul pentru 2018. Când a venit vorba despre investițiile de la Casa de Cultură, primarul a afirmat că "ori aloci o sumă mare, ori nu aloci deloc, pentru că nu poți să cumperi jumătate din numărul de scaune sau să tapetezi jumătate din pereți". (video) Și cum nu sunt bani la buget, nu s-a alocat nimic pentru modernizarea sălii de spectacole.

Sunt cel puțin patru ani de când vorbim despre necesitatea modernizării sălii de spectacole de la Casa de Cultură "Geo Bogza", pentru că acolo chiar se impune realizarea unor lucrări. În 2013-2014 s-a reușit reabilitarea fațadei și schimbarea acoperișului, dar apoi nu s-a mai făcut nimic. Și nici nu se mai face, deocamdată. Asta chiar dacă, în toamna anului trecut, Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea sălii de spectacole. Potrivit documentației și devizului general, valoarea investiției (proiectare plus execuție) se ridică la aproximativ 3 milioane lei cu tot cu TVA. Un preț care, mai mult ca sigur, s-ar fi redus în urma licitației. Numai că, licitația nu va avea loc pentru că anul acesta nu s-au alocat bani pentru lucrări. Iar anul viitor sau cine știe când, studiul de fezabilitate va trebui refăcut (este valabil doar 12 luni), iar indicatorii vor trebui reactualizați, ca în multe alte cazuri.

4374 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre 06.03.2018 22:43 Mult zgomot pentru NIMIC,ca de obicei doar se discuta fara finalizare.

Actualitate

777 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

984 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

232 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

9 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.