Sala de spectacole a Casei de Cultură "Geo Bogza" nu va fi modernizată nici în 2018

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul a fost făcut de primarul Horia Tiseanu la ședința Consiliului Local în cadrul căreia a fost aprobat bugetul pentru 2018. Când a venit vorba despre investițiile de la Casa de Cultură, primarul a afirmat că "ori aloci o sumă mare, ori nu aloci deloc, pentru că nu poți să cumperi jumătate din numărul de scaune sau să tapetezi jumătate din pereți". (video) Și cum nu sunt bani la buget, nu s-a alocat nimic pentru modernizarea sălii de spectacole.

Sunt cel puțin patru ani de când vorbim despre necesitatea modernizării sălii de spectacole de la Casa de Cultură "Geo Bogza", pentru că acolo chiar se impune realizarea unor lucrări. În 2013-2014 s-a reușit reabilitarea fațadei și schimbarea acoperișului, dar apoi nu s-a mai făcut nimic. Și nici nu se mai face, deocamdată. Asta chiar dacă, în toamna anului trecut, Consiliul Local Câmpina a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea sălii de spectacole. Potrivit documentației și devizului general, valoarea investiției (proiectare plus execuție) se ridică la aproximativ 3 milioane lei cu tot cu TVA. Un preț care, mai mult ca sigur, s-ar fi redus în urma licitației. Numai că, licitația nu va avea loc pentru că anul acesta nu s-au alocat bani pentru lucrări. Iar anul viitor sau cine știe când, studiul de fezabilitate va trebui refăcut (este valabil doar 12 luni), iar indicatorii vor trebui reactualizați, ca în multe alte cazuri.

4262 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Petre 06.03.2018 22:43 Mult zgomot pentru NIMIC,ca de obicei doar se discuta fara finalizare.

Actualitate

18 vizualizari
25 mar. 2023 08:28

Desființarea Pieței, înființarea Centrului Cultural și organigrama primăriei revin pe masa consilierilor locali din Câmpina

Miercuri, 29 martie, de la ora 17.00, Consiliul Local Câmpina este convocat în ședință ordinară.

724 vizualizari
24 mar. 2023 16:32

HIDRO PRAHOVA SA – Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 24 martie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Legii 458/2002, cu modificările și completările ulterioare.

Alte stiri recente

335 vizualizari
25 mar. 2023 06:35

Comunicat de presă. Începere proiect „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social” în municipiul Câmpina

UAT Municipiul Câmpina, în calitate de beneficiar, derulează proiectul „Înființarea unui centru comunitar integrat medico-social”, cod SMIS 155461, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 9 - Sprijinirea regenerării economice şi sociale a comunităţilor defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – DLRC (CLLD) – Dezvoltarea locală plasată sub responsabilitatea comunității.

430 vizualizari
24 mar. 2023 22:44

Ziua Porților Deschise la Poliția Județeană Prahova și Poliția Municipală Câmpina

Ziua Poliției Române este sărbătorită în fiecare an la 25 martie, zi în care este prăznuită sărbătoarea creştină a Bunei Vestiri, al cărei simbol se afla pe primul steag al Marii Agii și a fost preluat ulterior pe actualul drapel al Poliţiei Române. Anul acesta se împlinesc 201 ani de la înființarea Poliției Române, iar cu această ocazie, vineri, 24 martie, porțile Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și Poliției Municipale Câmpina au fost deschise pentru copii.