Primarul Alin Moldoveanu a anunțat un eveniment de excepție - Anul Cultural câmpinean

Eveniment (Categoria articolului)

Ce eveniment putea fi mai potrivit pentru un astfel de anunț decât Ziua Limbii Române la Biblioteca Municipală ”Dr. C. I. Istrati”, în prezența mai multor personalități culturale locale - scriitori, poeți, critici literari, dar și în prezența copiilor premiați la concursul de poezie organizat de Biblioteca Municipală și a părinților lor.

În acest cadru, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, a făcut anunțul unui viitor mare eveniment cultural la Câmpina, pe care l-a prezentat deocamdată sub titulatura ”Anul Cultural”. Un eveniment care se va derula pe parcursul unui an, din septembrie 2021 până în septembrie 2022, care va include foarte multe concerte de muzică clasică, jazz, folclor, muzică ușoară, rock, în diferite locații. Intenția este aceea de a duce muzica de calitate peste tot, în școli, în biserici, pe terase, chiar și în curtea Primăriei unde, cel mai probabil, va avea loc concertul de deschidere al evenimentului.
”Vreau să anunț că, foarte curând, probabil pe la jumătatea lunii septembrie, o să lansăm Anul Cultural în Câmpina, un eveniment cum nu a mai fost niciodată în Câmpina. Toți acești copii frumoși, premiați astăzi, trebuie neapărat să facă parte din acest proiect, un proiect pentru care nu se va cheltui niciun ban din bugetul local. Este momentul ca localitatea noastră să scoată la surpafață valori, oameni care s-au născut în Câmpina, care au crescut aici, care sunt chiar și peste hotare, din tot ce înseamnă domeniul cultural, pentru că sunt conștient că doar cultura este adevărata hrană a sufletului”, a spus Alin Moldoveanu în fața publicului strâns la Biblioteca Municipală. 
Deocamdată, primarul Alin Moldoveanu nu a făcut publice mai multe detalii, asigurându-ne că totul va fi anunțat în foarte scurt timp. ”Încă lucrăm la proiect, este un proiect de anvergură, prin care vrem să promovăm tinere talente din Câmpina, dar și să aducem artiști consacrați. Vrem să renaștem Câmpina culturală”, a mai adăugat primarul Alin Moldoveanu.

3314 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

4173 vizualizari
16 oct. 2021 11:10

Momente emoționante la trecerea Ștafetei Veteranilor prin Câmpina

În drumul spre Carei, acolo unde pe 25 Octombrie 2021 vor sărbători Ziua Armatei Române, voluntarii din cadrul Asociației Invictus au trecut cu Ștafeta Veteranilor prin Câmpina, cel de-al doilea municipiu al județului fiind inclus pe traseul galben al ștafetei. În ciuda vremii neprielnice, mai mulți reprezentanți ai Asociației ”Cultul Eroilor” Câmpina (asociație al cărei președinte este col. Marian Dulă), rezerviști militari, elevi, precum și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au fost prezenți la Monumentul Eroilor din Războiul de Întregire (soldatul) din Parcul Trandafirilor, acolo unde a poposit Ștafeta Veteranilor.

2699 vizualizari
14 oct. 2021 12:20

O "Seară americană", la Casa de Cultură din Câmpina. Un spectacol al Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian"

"Seara americană" este un spectacol care include melodii de pe coloana sonoră a unor filme și musicaluri celebre, în interpretarea soliștilor vocali, corului și orchestrei Teatrului Național de Operetă și Musical "Ion Dacian", sub bagheta dirijorului Constantin Adrian Grigore. Un spectacol vibrant, destinat publicului de toate vârstele.

Alte stiri recente

1275 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

2432 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.