Alexia Tudorache (Silva Câmpina) a câştigat Cupa României la orientare sportivă, categoria fete sub 12 ani

Sport (Categoria articolului)

În perioada 26-28 mai, la Comarnic a avut loc Cupa României la orientare sportivă, competiţie inclusă în calendarul naţional al federaţiei de specialitate, care a fost co-organizator, alături de Clubul Sportiv UNEFS Bucureşti şi cu sprijinul Primăriei Comarnic. Competiţia s-a bucurat de un real succes, adunând la start peste 200 de participanţi din România, dar şi din ţări precum Bulgaria, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Marea Britanie, Moldova şi Hong Kong.

Câmpina a fost reprezentată de un club cu tradiţie în această disciplină sportivă - Clubul Sportiv OK Silva. De altfel, Alexia Tudorache, de la clubul câmpinean, a reuşit şi o performanţă apreciabilă, câştigând proba feminină sub 12 ani.
Clubul câmpinean OK Silva participă cu regularitate la competiţii de acest gen atât în ţară, cât şi în străinătate, obţinând frecvent rezultate remarcabile, care duc numele municipiului Câmpina pe diverse meridiane. Acum, în luna septembrie, pe 14-15, clubul câmpinean în colaborare cu Hotel Seva Câmpina şi firma Filsam Câmpina, având ca parteneri Primăria Municipiului Câmpina, Clubul Sportiv Câmpina, Primăria Comunei Poiana Câmpina şi Federaţia Română de Orientare Sportivă, va organiza la Câmpina un concurs de orientare sportivă. Trofeul Silva şi Cupa Seva vor aduce la Câmpina câteva sute de împătimiţi ai acestui sport din întreaga ţară. Înscrierile se vor putea face începând cu 1 iunie pe site-ul silvacampina.weebly.com, termenul limită pentru înscrieri fiind 12 septembrie. Dar asupra acestui subiect vom reveni.

4475 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1198 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

99 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

95 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.