Alexia Tudorache (Silva Câmpina) a câştigat Cupa României la orientare sportivă, categoria fete sub 12 ani

Sport (Categoria articolului)

În perioada 26-28 mai, la Comarnic a avut loc Cupa României la orientare sportivă, competiţie inclusă în calendarul naţional al federaţiei de specialitate, care a fost co-organizator, alături de Clubul Sportiv UNEFS Bucureşti şi cu sprijinul Primăriei Comarnic. Competiţia s-a bucurat de un real succes, adunând la start peste 200 de participanţi din România, dar şi din ţări precum Bulgaria, Danemarca, Norvegia, Elveţia, Marea Britanie, Moldova şi Hong Kong.

Câmpina a fost reprezentată de un club cu tradiţie în această disciplină sportivă - Clubul Sportiv OK Silva. De altfel, Alexia Tudorache, de la clubul câmpinean, a reuşit şi o performanţă apreciabilă, câştigând proba feminină sub 12 ani.
Clubul câmpinean OK Silva participă cu regularitate la competiţii de acest gen atât în ţară, cât şi în străinătate, obţinând frecvent rezultate remarcabile, care duc numele municipiului Câmpina pe diverse meridiane. Acum, în luna septembrie, pe 14-15, clubul câmpinean în colaborare cu Hotel Seva Câmpina şi firma Filsam Câmpina, având ca parteneri Primăria Municipiului Câmpina, Clubul Sportiv Câmpina, Primăria Comunei Poiana Câmpina şi Federaţia Română de Orientare Sportivă, va organiza la Câmpina un concurs de orientare sportivă. Trofeul Silva şi Cupa Seva vor aduce la Câmpina câteva sute de împătimiţi ai acestui sport din întreaga ţară. Înscrierile se vor putea face începând cu 1 iunie pe site-ul silvacampina.weebly.com, termenul limită pentru înscrieri fiind 12 septembrie. Dar asupra acestui subiect vom reveni.

4622 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1557 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

816 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

580 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

168 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.