Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-3. Pasa proastă continuă...

Sport (Categoria articolului)

A patra înfrângere consecutivă, dintre care două pe teren propriu, este deja prea mult chiar și pentru o echipă cre nu re griji, cum este Sportul Câmpina. Duminică, în fața nui adversar modest, Viitorul Puchenii Mari, Sportul a capotat din nou, la limită, 2-3.

Și de această dată, înfrângerea nu a venit neapărat după un joc rău, chiar dacă au fost o serie de greșeli individuale, atât în defensivă, cât și la construcție, dar parcă ceva nu se leagă, nu funcționează așa cum trebuie, iar de aici până la eșec este un pas foarte mic.
Marcatorii formației câmpinene au fost Buștuc și Corneanu.
La fluierul arbitrului Eduard Neagu, Sportul a aliniat următorul ”11”: C. Constantin - Brânzea (Basma), Pop (Horja), Ed. Constantin (Drăghici), Corneanu, Căfădaru, Coman, Țigănuș (Iordan), Burlacu, Rădulescu, Buștuc (Dogaru). 
Rezultatele acestei etape:
AS Gherghița - Progresul Bucov 4-2
Avântul Tomșani - Petrolul Ologeni 2-3
Unirea Teleajen - Olimpia Cireșanu 5-1
CS Blejoi II - Carpați Sinaia 2-0
Știința Albești - CSO Mizil 1-3
Brădetul Ștefești - AS Starchiojd 2-3
CS Scorțeni Bordeni - CS Câmpina 1-3
Triumf Poiana Câmpina a stat.
În clasament, Triumf Poiana Câmpina - locul 1, cu 44 puncte; CS Câmpina - locul 4, cu 37 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 28 puncte.
Etapa viitoare: CS Câmpina - AS Gherghița; AS Starchiojd - Triumf Poiana Câmpina; Petrolul Ologeni - Sportul Câmpina.

(Foto cu caracter ilustrativ - de la meciul din tur)

1993 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1835 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

401 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1454 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.