Ce face un deputat PSD de Prahova în timpul protestelor din Parlament? Își face selfie...

Actualitate (Categoria articolului)

Astăzi a fost scandal în Parlamentul României. Parlamentarii PNL și USR au protestat, cu pancarde și lozinci, împotriva Ordonanței de Urgență 13/2017 aprobată de Guvern noaptea trecută și prin care se aduc modificări Codului Penal și Codului de Procedură Penală. Iar în tot acest haos, un deputat din Prahova se amuză și își face selfie. Este chiar Andreea Cosma, fiica fostului președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma.

Andreea Cosma nu este un deputat oarecare. Doi dintre membrii importanți ai PSD Prahova (Cornel Nanu și Ludmila Sfârloagă), aflați înaintea ei pe lista partidului, au renunțat la mandate și astfel Andreea Cosma a intrat în Parlament. A intrat pentru că trebuia să intre. În plus, ar putea fi unul dintre beneficiarii ordonanței aprobate peste noapte de Cabinetul Grindeanu. În urmă cu două zile, Andreea Cosma a fost trimisă în judecată pentru complicitate la abuz în serviciu.

(Sursă foto - InquamPhotos/Octav Ganea)

53758 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ultras 01.02.2017 22:03 Cata nesimtire!!! HUO!!!!
  • Monica Clinciu 02.02.2017 07:06 Tara arde si proasta se piaptana!
  • Cazma cosma 02.02.2017 22:08 Chiar ca e cam proasta,putea sa faca poze sexi in WC si apoi sa incinga internetul.! nesimtire la puterea 1000.!
  • Gleveșanu Ion 03.02.2017 01:48 Țineți minte trei cuvinte:„Familie Prahoveană Penală“ adică FPP nu MCP „Mircea Cosma Președinte“In vremea când Vicepreședintele CJ Ph era Țaporea Dru,exmlu de conduită,director in intrep.din Ph,fost sportiv l—ai denigrat public că nu are copii, bine că ai mata nea Mircică doi PENALI, care cereau șpagă din adoleșcență !

Actualitate

960 vizualizari
24 mai 2022 20:00

O autospecială a Poliției a lovit un motociclist pe DN1, la Nistorești

Cu puțin timp în urmă, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au fost sesizați despre faptul că pe DN1, în zona cartierului Nistorești s-a produs un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că accidentul a avut loc între o autospecială de poliție și o motocicletă. 

2249 vizualizari
22 mai 2022 19:04

Au început lucrările la noua grădiniță din cartierul Uniunea Europeană, din Câmpina

Zilele trecute au început lucrările la o nouă grădiniță în Câmpina, care va fi realizată pe Strada Uniunea Europeană, în apropierea terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. Investiția este realizată din fonduri europene și se numără printre proiectele fostei administrații locale, blocate de Ministerul Dezvoltării și deblocate de primarul Alin Moldoveanu împreună cu actualul Consiliu Local, la începutul acestui mandat.

Alte stiri recente

583 vizualizari
24 mai 2022 20:59

Liga A Prahova, etapa a 31-a. Rezultate și clasament

Marți, 24 mai 2022, în cadrul etapei a 31-a din Liga A Prahova, la fotbal, etapă intermediară, s-au înregistrat o serie de rezultate mai puțin așteptate. Iată rezultatele etapei, clasamentul la zi, precum și programul etapei viitoare:

1580 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10, la Casa Tineretului, va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.