Clubul Motors House Racing Câmpina a ajuns pe primul loc în Campionatul de Automobilism ROTAC

Sport (Categoria articolului)

În week-end-ul trecut, la Adâncata, județul Ialomița, a avut loc o nouă etapă a Campionatului Național de Automobilism Time Attack ROTAC, la start aliniindu-se mai mulți sportivi de la clubul câmpinean Motors House Racing.

Ca o particularitate, față de precedentele întreceri găzduite pe circuitul de la Adâncata, de această dată s-a alergat în sens invers acelor de ceasornic, ceea ce a condus la o creștere a gradului de dificultate al competiției.
Patru clasări pe podium au reușit automobiliștii câmpineni:
Adrian Vintilă - locul 1, clasa Race, BMW M2
Valentin Crețu - locul 2, clasa Club Pro, Ford Focus
Bogdan Ariciu - locul 2, categoria Street, BMW 325
Radu Ariciu - locul 3, categoria Tuned, Audi S3.
Rezultatele obținute de sportivii câmpineni au dus clubul Motors House Racing pe primul loc în clasamentul pe echipe, existând premisele pentru un sezon de excepție, care să fixeze Câmpina pe harta automobilismului românesc.
Alături de sportivii câmpineni, ca de fiecare dată, s-a aflat Costel Filip, dar sunt și alți susținători inimoși ai acestui sport și ai câmpinenilor care îl practică.

2132 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1957 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.