Surprize muzicale la cea de-a XV-a ediție a Balului Halatelor Albe

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a avut, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, o manifestare devenită tradiție - Balul Halatelor Albe. Evenimentul a fost precedat de simpozionul medical "Complicații în bolile dismetabolice", la care au participat medici de la mai multe spitale din țară. 

Pentru cadrele medicale a fost un simpozion important, pentru că face parte din categoria celor creditate cu puncte de educație continuă de către Colegiul Medicilor. Apoi a început Balul Halatelor Albe, manifestare la care, pe lângă cadrele medicale participante la simpozion și cele de la unitățile sanitare din municipiu, au fost invitate și oficialități locale. Au existat și momente artistice foarte frumoase, cel mai aplaudat fiind cel oferit de Ansamblul de copii "Hora" de la Școala Centrală. Copiii au cântat și dansat, apoi i-au luat la dans și pe invitați. A urmat Taraful de la Vărbilău, o formație de oameni simpli, dar foarte talentați, care cântă muzică lăutărească autentică. De altfel, prezența acestui taraf la Câmpina a fost cadoul de Sărbători al președintelui Fundației MEDIS, dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, pentru toți cei prezenți. 
Evenimentul din week-end a fost organizat de Fundația MEDIS Câmpina, cu sprijinul Consiliului Local (care a contribuit financiar la organizarea simpozionului).

5847 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

5228 vizualizari
15 ian. 2022 12:35

Lansarea colecției "Eminesciana" a designerului câmpinean Delia Lazăr, un spectacol-eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu

La Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești s-a desfășurat joi, 13 ianuarie 2022, un eveniment special – lansarea colecției “Eminesciana” a designerului câmpinean Delia Lazăr, o lansare însoțită de vers și cântec.

2083 vizualizari
15 ian. 2022 10:25

“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Alte stiri recente

1 vizualizari
18 ian. 2022 20:09

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - inventatorul Carol Przybilla

Continuăm seria prezentării unor câmpineni de foarte mare valoare, astăzi, din păcate, foarte puțin cunoscuți. Unul dintre aceștia este Carol Przybilla.

568 vizualizari
18 ian. 2022 18:57

Miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, grevă de avertisment în unitățile de învățământ

Salariații din învățământ, membri ai sindictelor FSLI (Federația Sindicatelor Libere din Învățământ) și FSE (Federația Sindicatelor din Educație) ”Spiru Haret”, se vor afla miercuri, 19 ianuarie, între orele 11.00 și 13.00, în grevă de avertisment cu încetarea lucrului. Printre unitățile de învățământ afectate se numără și grădinițele, școlile și liceele din Câmpina.