Surprize muzicale la cea de-a XV-a ediție a Balului Halatelor Albe

Eveniment (Categoria articolului)

La Câmpina a avut, în week-end-ul care tocmai s-a încheiat, o manifestare devenită tradiție - Balul Halatelor Albe. Evenimentul a fost precedat de simpozionul medical "Complicații în bolile dismetabolice", la care au participat medici de la mai multe spitale din țară. 

Pentru cadrele medicale a fost un simpozion important, pentru că face parte din categoria celor creditate cu puncte de educație continuă de către Colegiul Medicilor. Apoi a început Balul Halatelor Albe, manifestare la care, pe lângă cadrele medicale participante la simpozion și cele de la unitățile sanitare din municipiu, au fost invitate și oficialități locale. Au existat și momente artistice foarte frumoase, cel mai aplaudat fiind cel oferit de Ansamblul de copii "Hora" de la Școala Centrală. Copiii au cântat și dansat, apoi i-au luat la dans și pe invitați. A urmat Taraful de la Vărbilău, o formație de oameni simpli, dar foarte talentați, care cântă muzică lăutărească autentică. De altfel, prezența acestui taraf la Câmpina a fost cadoul de Sărbători al președintelui Fundației MEDIS, dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina, pentru toți cei prezenți. 
Evenimentul din week-end a fost organizat de Fundația MEDIS Câmpina, cu sprijinul Consiliului Local (care a contribuit financiar la organizarea simpozionului).

6246 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1550 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2715 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.