Horia Tiseanu a contestat în instanță controlul judiciar impus de DNA

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul Horia Tiseanu a depus plângere împotriva măsurii controlului judiciar, dosarul nr. 5920/105/2016 fiind înregistrat la Secția Penală a Tribunalului Prahova. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 5 octombrie 2016.

Practic, primarul municipiului Câmpina și avocatul acestuia, Laurențiu Mihalcea, contestă controlul judiciar pe 60 de zile, măsură dispusă de procurorii DNA Ploiești după audierea de marți, 27 septembrie. Horia Tiseanu este inculpat într-un dosar de corupție, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu și luare de mită. Cât timp se află sub control judiciar, Tiseanu are interdicție de a-și exercita funcția de primar. În cazul plângerii depuse de Horia Tiseanu, magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova pot decide fie respingerea acesteia și menținerea controlului judiciar, fie admiterea ei și scoaterea de sub control judiciar. Soluția dată de Tribunalul Prahova, indiferent care ar fi aceasta, nu va fi una definitivă. Va putea fi atacată la Curtea de Apel Ploiești, instanță care va avea ultimul cuvânt.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

6736 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 03.10.2016 11:54 Incheiam un comentariu de acum ceva vreme astfel :tic-tac, tic-tac domnule Primar. Se pare ca acum s-a ajuns la scadenta. Iar cele mentionate acum in rechizitoriul DNA cred ca reprezinta doar varful aisbergului de putreziciune si incompetent patronat de dumneavoastra. Asteptam cu interes sa vedem ce va urma...

Actualitate

836 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

1160 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.

Alte stiri recente

192 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

950 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV.