Horia Tiseanu a contestat în instanță controlul judiciar impus de DNA

Actualitate (Categoria articolului)

Primarul Horia Tiseanu a depus plângere împotriva măsurii controlului judiciar, dosarul nr. 5920/105/2016 fiind înregistrat la Secția Penală a Tribunalului Prahova. Primul termen de judecată a fost stabilit pe 5 octombrie 2016.

Practic, primarul municipiului Câmpina și avocatul acestuia, Laurențiu Mihalcea, contestă controlul judiciar pe 60 de zile, măsură dispusă de procurorii DNA Ploiești după audierea de marți, 27 septembrie. Horia Tiseanu este inculpat într-un dosar de corupție, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu și luare de mită. Cât timp se află sub control judiciar, Tiseanu are interdicție de a-și exercita funcția de primar. În cazul plângerii depuse de Horia Tiseanu, magistrații Secției Penale a Tribunalului Prahova pot decide fie respingerea acesteia și menținerea controlului judiciar, fie admiterea ei și scoaterea de sub control judiciar. Soluția dată de Tribunalul Prahova, indiferent care ar fi aceasta, nu va fi una definitivă. Va putea fi atacată la Curtea de Apel Ploiești, instanță care va avea ultimul cuvânt.

Citiți și Horia Tiseanu este urmărit penal pentru abuz în serviciu și luare de mită

Și totuși, cine l-a denunțat pe primarul Horia Tiseanu la DNA?

Se extinde ancheta DNA cu privire la contractele semnate de primarul Horia Tiseanu?

6648 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ion Dandoaselea 03.10.2016 11:54 Incheiam un comentariu de acum ceva vreme astfel :tic-tac, tic-tac domnule Primar. Se pare ca acum s-a ajuns la scadenta. Iar cele mentionate acum in rechizitoriul DNA cred ca reprezinta doar varful aisbergului de putreziciune si incompetent patronat de dumneavoastra. Asteptam cu interes sa vedem ce va urma...

Actualitate

694 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare. 

2692 vizualizari
07 aug. 2022 14:54

Incendiul de sâmbătă, dintr-un apartament din Câmpina, a fost premeditat? Acuze incredibile ale unui vecin

Sâmbătă, în jurul prânzului, v-am relatat despre incendiul izbuncit la bucătăria unui apartament de la etajul al doilea al unui bloc din zona Salcie (detalii - aici). Pompierii au intervenit cu promptitudine, au stins incendiul, dar în urma lor au rămas o serie de acuze foarte dure la adresa proprietarului apartamentului respectiv.

Alte stiri recente

20 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

3823 vizualizari
06 aug. 2022 18:04

Ce pățesc la Câmpina cei care mănâncă semințe și aruncă resturile pe domeniul public?

1 comentarii

Poate părea o problemă minoră, dar, uneori, și lucrurile de mică însemnătate au importanța lor în viața unei comunități. Este o practică în locurile publice din Câmpina, fie că este vorba de locurile de joacă sau de parcuri ori spații verzi, ca cei care stau de vorbă pe bănci să mănânce semințe.