Șoferul primarului Tiseanu a ieșit de la DNA. La audieri a intrat Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva minute, Robert Hintz, șoferul primarului Horia Tiseanu, a ieșit din sediul DNA Ploiești, unde a fost audiat în același dosar ca și șeful său. La audieri a intrat, Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina, în prezent directorul Poliției Locale Ploiești, citată și ea astăzi de procurorii DNA.

La audieri se află și fostul director al Direcției Economice, Gheorghe Ecaterinescu. Nu știm deocamdată calitatea acestora în dosar, dacă sunt suspecți sau martori. Ceea ce știm, pe surse, este că dosarul vizează achiziționarea autoturismului Opel Insignia, de aproape 30.000 euro, cumpărat din bani publici pentru Poliția Locală, dar folosit multă vreme exclusiv de primarul Tiseanu. Mașina a fost cumpărată în anul 2014, cu două facturi - una de 17.000 euro (pentru mașină) și una de 11.000 (pentru dotările suplimentare solicitate de primar). Inspectorii Curții de Conturi au descoperit încă de anul trecut o serie de nereguli la această achiziție și, cel mai probabil, acest dosar penal instrumentat acum de procurorii DNA a pornit tocmai de la raportul Curții de Conturi. Și iată unde s-a ajuns pentru un moft de... 30.000 euro. Primarul Tiseanu a dispus, ceilalți au semnat.

Citiți și Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

7809 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

982 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

1494 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

329 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

59 vizualizari
22 feb. 2024 17:22

Anunţ finalizare proiect “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”

COMUNA POIANA CÂMPINA, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului “Modernizare și dotare gradiniță în comuna Poiana Câmpina, județul Prahova”, cod SMIS 124625.