Șoferul primarului Tiseanu a ieșit de la DNA. La audieri a intrat Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva minute, Robert Hintz, șoferul primarului Horia Tiseanu, a ieșit din sediul DNA Ploiești, unde a fost audiat în același dosar ca și șeful său. La audieri a intrat, Carmen Gheorghe, fostul director al Poliției Locale Câmpina, în prezent directorul Poliției Locale Ploiești, citată și ea astăzi de procurorii DNA.

La audieri se află și fostul director al Direcției Economice, Gheorghe Ecaterinescu. Nu știm deocamdată calitatea acestora în dosar, dacă sunt suspecți sau martori. Ceea ce știm, pe surse, este că dosarul vizează achiziționarea autoturismului Opel Insignia, de aproape 30.000 euro, cumpărat din bani publici pentru Poliția Locală, dar folosit multă vreme exclusiv de primarul Tiseanu. Mașina a fost cumpărată în anul 2014, cu două facturi - una de 17.000 euro (pentru mașină) și una de 11.000 (pentru dotările suplimentare solicitate de primar). Inspectorii Curții de Conturi au descoperit încă de anul trecut o serie de nereguli la această achiziție și, cel mai probabil, acest dosar penal instrumentat acum de procurorii DNA a pornit tocmai de la raportul Curții de Conturi. Și iată unde s-a ajuns pentru un moft de... 30.000 euro. Primarul Tiseanu a dispus, ceilalți au semnat.

Citiți și Horia Tiseanu, sub control judiciar 60 de zile. Are interdicție să-și exercite funcția

7623 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

375 vizualizari
02 feb. 2023 12:22

Podul feroviar de la Bobolia (Poiana Câmpina) intră în a doua etapă de consolidare

Sucursala Regională București a CFR SA a desemnat oferta câștigătoare la licitația pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor de realizare a unui baraj mic în albia râului Prahova, în zona podului feroviar de la km 89+140 al căii ferate București - Ploiești Vest - Câmpina (pe raza satului Bobolia, aparținând de comuna Poiana Câmpina).

513 vizualizari
02 feb. 2023 09:55

Joi dimineață, acțiune a Poliției Rutiere pe DN1, la Nistorești

În cursul dimineții de joi, 2 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova desfășoară o acțiune pe Drumul Național 1, zona Nistorești, pentru verificarea respectării restricțiilor de circulație pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, precum și verificarea dotării lor cu anvelope de iarnă sau lanțuri, având în vedere condițiile meteo-rutiere din zona montană spre care se îndreaptă.  

Alte stiri recente

2752 vizualizari
01 feb. 2023 16:12

Joi, 2 februarie, apa va fi oprită în toată Câmpina, între orele 6.00 și 14.00

1 comentarii

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în municipiul Câmpina, în data de 2 februarie 2023, între orele 6.00-14.00, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale într-un cămin de vane, situat la intersecția Bulevardului Carol I cu Calea Doftanei.

727 vizualizari
01 feb. 2023 10:53

Anunț public privind decizia etapei de încadrare - UAT Municipiul Câmpina

UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ MUNICIPIUL CÂMPINAavând sediul în Bulevardul Culturii, nr. 18, Câmpina, județul Prahova, cod poștal 105600, județul Prahova, telefon: 0244.335.681, 0244.336.771, 0244.337.454, adresă de e-mail: cic@primariacampina.ro, reprezentată prin Moldoveanu Ioan Alin - primar, anunţă publicul asupra luării deciziei de emitere a avizului de mediu necesar adoptării: “Întocmire documentație de urbanism PUZ - Reglementare edificabil în zona SP2 - zona spații plantate, agreement, sport pentru amplasare obiective de utilitate publică - baze sportive, săli de sport și amenajări conexe”, cu amplasamentul în Municipiul Campina, Drumul Taberei, De 226, str. Arinului, str. Cărămidari, fn, de a nu se supune evaluării de mediu pentru planuri și programe.