Drept la replică din partea viceprimarului Liviu Dumitrache

Social (Categoria articolului)

Am primit un drept la replică din partea viceprimarului municipiului Câmpina, Liviu Dumitrache, în urma articolului ”La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai”.

Din păcate, dreptul la replică prezentat de Liviu Dumitrache este exact pe modul său de lucru, cu extrem de puține lucruri concrete și fără nicio legătură cu realitatea. Astfel, printre altele, Liviu Dumitrache ne precizează, subliniind chiar la propriu, că nu a participat la nicio ședință cu părinții din vreo școală, cu excepția celei unde se află copilul său, dar nu a spus nimeni așa ceva... Noi nu asta am scris și poate că domnul viceprimar ar trebui să recitească articolul în cauză. 
Sunt multe astfel de ”inexactități” în documentul transmis de Liviu Dumitrache, dar nu are rost să insistăm asupra acestora. Oricum, a reacționat ca un om care se știe cu musca pe căciulă, iar substanța ”dreptului său la replică” este aproape la fel ca și activitatea sa... invizibilă. De asemenea, trebuie să mai facem o precizare. Nu suntem obligați să-i comunicăm domnului viceprimar data postării dreptului la replică și nici să-i trimitem link-ul corespunzător, așa cum a solicitat. Să intre pe site și să citească. Suntem convinși că are timpul necesar.

520 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 26.09.2023 13:15 Câmpina are vice-primar? Pe bune? Nu pot să cred, nu am auzit nimic despre acest individ.De fapt reafirm câ acest oraș ”beneficiază” de cea mai slabă administrație, ever.De ce ar face acest politruc notă discordanta? Vorba aceea: timpul trece, proiecte și realizări zero barat dar leafa, deloc mică, + indemnizații pentru ședințe sau pentru că ...bate vântul = bani mulți, nemeritați desigur.

Social

1321 vizualizari
27 nov. 2023 18:57

Un altfel de antrenament pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

1 comentarii

Zilele trecute, atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina au avut parte de o surpriză din partea coordonatorului lor, antrenorul Mihaela Marin, care le-a propus... un altfel de antrenament.

1443 vizualizari
27 nov. 2023 11:19

Grevă generală pe termen nelimitat la Casa de Pensii și celelalte instituții care aparțin de Ministerul Muncii

1 comentarii

De luni, 27 noiembrie 2023, membrii sindicatelor afiliate la Federația Sindicatelor din Ministerul Muncii, cât și angajații neafiliați în sindicate, declară GREVĂ GENERALĂ pentru eliminarea inechităților salariale și pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă. Este o grevă generală pe termen nelimitat, pe durata căreia nu se asigură programul de lucru cu publicul. Sunt în grevă angajații de la casele de pensii, agențiile pentru plăți și inspecție socială, agențiile pentru ocuparea forței de muncă și inspectoratele teritoriale de muncă.

Alte stiri recente

360 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

255 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.