CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Din 17 noiembrie începe distribuirea noilor pubele de gunoi în Câmpina

- Actualitate -

Din 17 noiembrie începe distribuirea noilor pubele de gunoi în Câmpina

Primii care vor putea intra în posesia noilor pubele pentru gunoiul menajer sunt câmpinenii care locuiesc la case și au contract cu operatorul de salubritate Floricon Salub. De mâine, 17 noiembrie, aceștia se pot prezenta la Baza de Producție a Primăriei Câmpina, situată în Strada Petrolistului, pentru a-și ridica pubelele.

Potrivit comunicatului remis de Primăria Câmpina, fiecare cetățean va trebui să prezinte ultima factură la gunoi, chitanța de plată și o copie a cărții de identitate a titularului contractului încheiat cu Floricon Salub. Predarea pubelelor se va face în baza unui proces verbal încheiat între reprezentantul Primăriei și beneficiar. Acțiunea de distribuire a noilor pubele se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-14.00. Fiecare pubelă are o capacitate de 120 l.
Aceasta este prima etapă de distribuire a pubelelor către populație din cadrul proiectului 'Managementul deșeurilor în județul Prahova' derulat de Primăria Câmpina în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - ADI Deșeuri. În următoarea etapă, care se va derula probabil anul viitor, vor fi distribuite pubele către asociațiile de proprietari din municipiu.

(Foto cu caracter ilustrativ)


16 Nov 2016 18:24 6716 vizualizari


Comentarii


  • 16.11.2016 18:53 pepino Cei care iau ajutorul in folosul comunitatii ce pazesc.La fel cei de la Politia Locala,cei de la Sere,consilierii care se trag in poze la evenimente.Daca vor reclama sa ia la pas orasul-de fapt isi prafuiesc pantofii,sunt luati la rost de pensionari,ii alearga hoardele de maidanezi care iar au populat urbea si tot asa
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
768 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2039 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1900 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV