Din 17 noiembrie începe distribuirea noilor pubele de gunoi în Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Primii care vor putea intra în posesia noilor pubele pentru gunoiul menajer sunt câmpinenii care locuiesc la case și au contract cu operatorul de salubritate Floricon Salub. De mâine, 17 noiembrie, aceștia se pot prezenta la Baza de Producție a Primăriei Câmpina, situată în Strada Petrolistului, pentru a-și ridica pubelele.

Potrivit comunicatului remis de Primăria Câmpina, fiecare cetățean va trebui să prezinte ultima factură la gunoi, chitanța de plată și o copie a cărții de identitate a titularului contractului încheiat cu Floricon Salub. Predarea pubelelor se va face în baza unui proces verbal încheiat între reprezentantul Primăriei și beneficiar. Acțiunea de distribuire a noilor pubele se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-14.00. Fiecare pubelă are o capacitate de 120 l.
Aceasta este prima etapă de distribuire a pubelelor către populație din cadrul proiectului 'Managementul deșeurilor în județul Prahova' derulat de Primăria Câmpina în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - ADI Deșeuri. În următoarea etapă, care se va derula probabil anul viitor, vor fi distribuite pubele către asociațiile de proprietari din municipiu.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6653 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • pepino 16.11.2016 18:53 Cei care iau ajutorul in folosul comunitatii ce pazesc.La fel cei de la Politia Locala,cei de la Sere,consilierii care se trag in poze la evenimente.Daca vor reclama sa ia la pas orasul-de fapt isi prafuiesc pantofii,sunt luati la rost de pensionari,ii alearga hoardele de maidanezi care iar au populat urbea si tot asa

Actualitate

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

1308 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

1 comentarii

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.

Alte stiri recente

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

1066 vizualizari
07 dec. 2023 13:54

S-a încheiat votul pentru proiectele propuse la Câmpina pentru bugetare participativă. Cinci proiecte au strâns 451 voturi

În seara zilei de 6 decembrie s-a încheiat votul pentru proiectele propuse a fi realizate prin bugetare participativă. Cele cinci proiecte admise au adunat 451 voturi.