Din 17 noiembrie începe distribuirea noilor pubele de gunoi în Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Primii care vor putea intra în posesia noilor pubele pentru gunoiul menajer sunt câmpinenii care locuiesc la case și au contract cu operatorul de salubritate Floricon Salub. De mâine, 17 noiembrie, aceștia se pot prezenta la Baza de Producție a Primăriei Câmpina, situată în Strada Petrolistului, pentru a-și ridica pubelele.

Potrivit comunicatului remis de Primăria Câmpina, fiecare cetățean va trebui să prezinte ultima factură la gunoi, chitanța de plată și o copie a cărții de identitate a titularului contractului încheiat cu Floricon Salub. Predarea pubelelor se va face în baza unui proces verbal încheiat între reprezentantul Primăriei și beneficiar. Acțiunea de distribuire a noilor pubele se desfășoară de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-14.00. Fiecare pubelă are o capacitate de 120 l.
Aceasta este prima etapă de distribuire a pubelelor către populație din cadrul proiectului 'Managementul deșeurilor în județul Prahova' derulat de Primăria Câmpina în parteneriat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară - ADI Deșeuri. În următoarea etapă, care se va derula probabil anul viitor, vor fi distribuite pubele către asociațiile de proprietari din municipiu.

(Foto cu caracter ilustrativ)

6564 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • pepino 16.11.2016 18:53 Cei care iau ajutorul in folosul comunitatii ce pazesc.La fel cei de la Politia Locala,cei de la Sere,consilierii care se trag in poze la evenimente.Daca vor reclama sa ia la pas orasul-de fapt isi prafuiesc pantofii,sunt luati la rost de pensionari,ii alearga hoardele de maidanezi care iar au populat urbea si tot asa

Actualitate

1573 vizualizari
06 feb. 2023 17:39

Un autoturism s-a răsturnat pe DN1, între Câmpina și Ploiești. Doi tineri au ajuns la spital

Pe DN1, în zona Paralela 45, pe sensul de mers Ploiești - Câmpina, a avut loc luni după-amiază un accident rutier în urma căruia un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile.

2492 vizualizari
06 feb. 2023 14:06

S-a întâmplat la Câmpina. Tânără de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l în aerul expirat, la 9.30 dimineața!

2 comentarii

Polițiștii se întâlnesc cu tot felul de situații în trafic, dar să descoperi o fată de 18 ani, cu o alcoolemie de 0,88mg/l alcool pur în aerul expirat, și care se afla la volanul unui autoturism la 9.30 dimineața, parcă e prea mult!

Alte stiri recente

1061 vizualizari
06 feb. 2023 21:17

Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1248 vizualizari
06 feb. 2023 09:40

Rezultate bune pentru înotătorii de la CS Câmpina la Cupa Ligii Performanței în Natație

Cupa Ligii Performanței în Natație, desfășurată la Complexul Sportiv de Natație Otopeni, a reunit la start sportivi de la 28 de cluburi din țară. CS Câmpina a participat cu patru sportivi, pregătiți de Adrian Stoican, care au obținut o serie de rezultate promițătoare în perspectiva viitoarelor competiții.