Șoferul care și-a pierdut viața pe DN1, la Câmpina, în această dimineață, avea 34 de ani

Social (Categoria articolului)

Șoferul cisternei care s-a răsturnat și a luat foc pe DN1, în zona municipiului Câmpina, era angajatul unei firme din Sfântu Gheorghe. Venea din Bulgaria și stătuse aproape cinci ore în vamă. Transporta acid sulfuric la fabrica de baterii și acumulatori Rombat Bistrița. Avea doar 34 de ani. Aceste lucruri ne-au fost confirmate de patronul societății la care era angajat conducătorul auto, patron care se află acum la locul accidentului.

Încă nu se știe cu exactitate ce s-a întâmplat. Fie șoferul a adormit la volan, fie a pierdut controlul volanului într-un moment de neatenție, cert este că a intrat direct în parapetul din beton de pe mijlocul DN1. Vehiculul s-a răsturnat în afara carosabilului, unde a lovit o conductă de gaze, iar cabina a luat foc. Conducătorul auto a murit pe loc. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

La această oră, la locul accidentului, pe lângă echipele de intervenție sunt și reprezentanți ai mai multor instituții publice. A venit inclusiv prefectul județului, Cosmin Georgescu. Un utilaj de la Drumuri Naționale spală carosabilul și este așteptată în continuare macaraua care să ridice cisterna răsturnată. Patronul firmei din Covasna spune că va aduce o altă cisternă care să preia încărcătura celei răsturnate (40 tone acid sulfuric). Pe carosabil nu au existat scurgeri de substanțe toxice, iar conducta de gaze lovită de cisternă a fost izolată.

10463 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1375 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1310 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

0 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

116 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.