Clubul OK Silva Câmpina vă invită să descoperiți orientarea sportivă

Sport (Categoria articolului)

”Câmpina - ne mișcăm în aer liber!” este numele unui proiect realizat de Clubul OK Silva Câmpina, un proiect prin care aveți șansa și posibilitatea să descoperiți un sport foarte frumos - orientarea sportivă.

În cadrul acestui proiect vor fi activități de informare despre acest sport, în aceste ctivități urmând a fi angrenați elevi de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” din Câmpina, dar și toți cei cre se înscriu pe site-ul silvacampina.ro. Pentru acest proiect derulat în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina există o pagina specială - sport.silvacampina.ro.
Înscrierile se pot face în perioada 22-24 noiembrie, iar activitățile vor începe efectiv joi, 25 noiembrie, ora 10.00, și se vor desfășura în zona terenului sintetic de la Căminul Petrol.
Clubul OK Silva Câmpina este deja un club de tradiție în orientarea sportivă din România. Nu numai că organizeză de ani buni o competiție naționlă de orientare sportivă la Câmpina - Trofeul Silva, dar are mai mulți sportivi care participă cu rezultate bune și foarte bune la competițiile naționale și la întreceri internaționale, în majoritatea țărilor din Europa. Clubul OK Silva Câmpina a fost fondat în anul 2011 și este condus de atunci fără întrerupere de Mihai Tudorache, un împătimit al acestui frumos sport.

(Foto - de la festivitatea de premiere a ediției 2021 a Trofeului Silva, organizat de clubul câmpinean)

3094 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1835 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4722 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

411 vizualizari
07 aug. 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

1454 vizualizari
07 aug. 2022 16:20

Percheziții în Prahova la mai multe persoane bănuite de evaziune fiscală și delapidare

Duminică, 7 august, procurorii din cadrul Parchetului Curții de Apel Ploiești, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Prahova și Călărași, la domiciliile a doi bărbați cu vârstele de 35, și respectiv 58 de ani și la domiciliul unei femei în vârstă de 43 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de evaziune fiscală și delapidare.