Clubul OK Silva Câmpina vă invită să descoperiți orientarea sportivă

Sport (Categoria articolului)

”Câmpina - ne mișcăm în aer liber!” este numele unui proiect realizat de Clubul OK Silva Câmpina, un proiect prin care aveți șansa și posibilitatea să descoperiți un sport foarte frumos - orientarea sportivă.

În cadrul acestui proiect vor fi activități de informare despre acest sport, în aceste ctivități urmând a fi angrenați elevi de la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu” din Câmpina, dar și toți cei cre se înscriu pe site-ul silvacampina.ro. Pentru acest proiect derulat în parteneriat cu Primăria municipiului Câmpina există o pagina specială - sport.silvacampina.ro.
Înscrierile se pot face în perioada 22-24 noiembrie, iar activitățile vor începe efectiv joi, 25 noiembrie, ora 10.00, și se vor desfășura în zona terenului sintetic de la Căminul Petrol.
Clubul OK Silva Câmpina este deja un club de tradiție în orientarea sportivă din România. Nu numai că organizeză de ani buni o competiție naționlă de orientare sportivă la Câmpina - Trofeul Silva, dar are mai mulți sportivi care participă cu rezultate bune și foarte bune la competițiile naționale și la întreceri internaționale, în majoritatea țărilor din Europa. Clubul OK Silva Câmpina a fost fondat în anul 2011 și este condus de atunci fără întrerupere de Mihai Tudorache, un împătimit al acestui frumos sport.

(Foto - de la festivitatea de premiere a ediției 2021 a Trofeului Silva, organizat de clubul câmpinean)

3565 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

652 vizualizari
03 mar. 2024 17:13

Gabriel Văcărescu, de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, vicecampion național la haptatlon, categoria sub 18 ani

Sâmbătă și duminică, s-au desfășurat, la București, Campionatele Naționale de probe combinate - heptatlon, pentru seniori, dar și tineret sub 23 ani, sub 20 ani, și juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

1580 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

596 vizualizari
03 mar. 2024 18:59

Alin Moldoveanu: ”Câmpina nu a pierdut niciun leu din cele 14 milioane, pe care le vehiculează unii”

Prezent într-o emisiune la CâmpinaTV.ro, unde a explicat pe larg bugetul local pentru anul 2024, Alin Moldoveanu a făcut o serie de referiri la una dintre acuzele lansate în ultimele luni de adversarii săi politici - pierderea a 14 milioane lei, fonduri europene, din proiecte care nu au fost finalizate la termenul de 31 decembrie 2023.

780 vizualizari
03 mar. 2024 18:19

Restricțiile de trafic pe mai multe străzi din Câmpina, prelungite până la 31 martie

Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea restricțiilor de circulație pe mai multe străzi, pe care se efectuează lucrări de extindere a canalizării menajere.