Încă un accident la intersecţia Bulevardului Culturii cu Strada Griviţei, din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În această după-amiază, în urmă cu puţin timp, la celebra intersecţie din apropierea sediilor Primăriei şi Poliţiei Municipale, Bulevardul Culturii cu Strada Griviţei, a avut loc un nou accident rutier. Din fericire, nu au fost victime, ci numai pagube materiale.

Accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, fiind implicate un autoturism Dacia Logan şi un autoturism de teren, marca BMW. Ambele autovehicule au ieşit destul de şifonate, Dacia Logan fiind proiectată pe trotuar. Niciuna dintre persoanele din cele două autovehicule nu a fost rănită, dar spaima a fost mare.
Accidentul readuce în discuţie necesitatea urgentării de către administraţia locală a lucrărilor pentru realizarea semaforizării în această intersecţie. Lucrarea este deja licitată, semaforizarea din celelalte două intersecţii din pachetul scos la licitaţie fiind deja realizată, dar încă neoperaţională. Din păcate, ritmul de lucru este cel cu care ne-a obişnuit administraţia locală.

7032 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

242 vizualizari
03 oct. 2023 22:03

Pe Strada Victoriei, refacerea unui colț de parcare a generat multe discuții, nemulțumiri, dar și... semne de întrebare

Strada Victoriei din Câmpina este una micuță, întortocheată, printre mai multe blocuri. Pornește din Strada Ana Ipătescu și se înfundă în spatele blocurilor de pe Bulevardul Carol I, până în intersecția cu Strada Maramureș.

1786 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

7 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

Alte stiri recente

108 vizualizari
03 oct. 2023 21:25

Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, vicecampion european la veterani în proba de 2.000m obstacole

La Pescara, în Italia, au avut loc Campionatele Europene de Atletism pentru veterani. Din România a fost prezent și Iulian Alexe, din Poiana Câmpina, multiplu medaliat la întreceri de atletism rezervate veteranilor, în diverse probe.

134 vizualizari
03 oct. 2023 17:16

Anunț privind publicare listă persoane înscrise în programul de casare a autovehiculelor uzate

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: