Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Clubul Pensionarilor din Câmpina

Social (Categoria articolului)

Ziua de 1 octombrie este sărbătoarea persoanelor vârstnice, prilej pentru Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor de a organiza, împreună cu Primăria municipiului Câmpina, un moment care să marcheze acest eveniment și să-i sărbătorească pe seniorii de la Clubul Pensionarilor.

Au fost momente plăcute, în care persoanele vârstnice s-au simțit în prim-plan, fiindu-le oferite și momente artistice care le-au mai descrețit frunțile împovărate nu numai de trecerea anilor, dar și de grijile traiului zilnic. Momentele artistice au fost susținute de Ansamblul ”Mugurași de primăvară” (profesor Alice Botoacă), pianiștii Ioana Barbu și Ștefan Carpen (profesor Ileana Letiția Petrescu), poeta Anda Miroiu, scriitorul Iulian Moreanu și epigramistul Ștefan Alexandru - Sașa. 
De asemenea, cu același prilej, au fost premiați câștigătorii concursurilor de șah, table și tenis de masă, precum și ai cursurilor organizate în premieră anul acesta de CAR Pensionari Câmpina. În discursurile lor, atât președintele CAR Pensionari Câmpina, Marian Dulă, cât și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, au subliniat importanța pe care o au seniorii în viața oricărei comunități. La festivitate a fost prezent și consilierul independent Costel Filip.

2825 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2312 vizualizari
01 oct. 2023 16:40

La Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a fost creat Hub-ul educațional Științescu

Fondul Științescu ediția 4.0 continuă să facă științele distractive, iar Colegiul Tehnic Forestier Câmpina a participat cu un proiect, declarat câștigător, prin care se creează la unitatea de învățământ un hub educațional.

2278 vizualizari
28 sept. 2023 06:28

Deea State, o tânără scriitoare din Cornu, a pus bazele Editurii OrhiDeea și a revistei cu același nume

1 comentarii

"Ambiția mea este să ofer oricărui autor șansa de a-și publica volumul ca un profesionist, luptând în același timp împotriva analfabetismului. Visul unora trebuie să servească celor care au nevoie. Promovez autori români contemporani și promovez lectura ca pilon esențial în formarea oamenilor", spune Deea State.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.