”Gaițele” la Câmpina, o inedită punere în scenă a trupei de la ”Atelierul actorului”

Actualitate (Categoria articolului)

Duminică, 19 iunie, începând cu ora 18.00, sunteți invitați la spectacol la Casa Tineretului, acolo unde se pune în scenă piesa ”Gaițele”, după Alexandru Kirițescu, un clasic al teatrului românesc. Interpreți vor fi cursanții de la ”Atelierul actorului”, un proiect aparținând actorului Cătălin Paraschiv, cel care semnează și regia acestui spectacol.

Practic, este prima reprezentație cu public a cursanților de la ”Atelierul actorului”. Piesa ”Gaițele” este pusă în scenă cu actorii Thea Huțu, Maria Huțu, Iris Puflea, Daria Petre, Anne Carabelea, Georgiana Ursuleanu, Serena Cojocaru, Alexia Maurici, Alexia Roman, Rareș Anghel, Sara Mierlăcioiu și Mara Răducanu.
Va fi doar primul spectacol pus în scenă de cursanții de la ”Atelierul actorului”, pentru că vor mai urma și alte spectacole, cu alte piese, pe 25 iunie, 1 și 2 iulie.
”Este un dar din partea Atelierului actorului pentru toți câmpinenii. Vă așteptăm la teatru! Este primul spectacol, care reprezintă încununarea muncii acestor copiii minunați vreme de șase luni. Sunt copii foarte talentați, am avut momente dificile, momente extraordinar de frumoase și pe toate le încununăm cu acest spectacol, la care vă așteptăm”, ne-a declarat regizorul Cătălin Paraschiv, în timpul repetițiilor cu decoruri și lumini de miercuri, 15 iunie. (video)
Intrarea la spectacolul de duminică, 19 iunie, ora 18.00, este liberă, evenimentul fiind inclus în proiectul ”CâmpinArtelor”.

3456 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marius 16.06.2022 13:23 Nu îl cunosc pe dl Paraschiv dar îl felicit sincer. Pentru ca se ocupa de tineri. Ca ii deconectează de la rețele sociale. Din păcate nu prea este oraș de intelectuali și nici zile însorite. Un oraș al răutății cum nu îți poți imagina. 5 lansări pe an de carte nu se poate numi cultura, și cam aceiași invitați la ele. Profesorii nu se implica nici la scoli generale nici la liceu. Lucrează cu 2-3 mai străluciți și pe restu ii considera prosti.
  • Ion Răzvan 03.07.2022 14:01 Multe felicitări si respect domnului Catalin Paraschiv .Tinerii talentați au nevoie de un mare talent ca dansul ,a deschis si va deschide multe orizonturi prin rândurile tinerilor Campineni .Respect si mult succes!
  • Anonim 04.07.2022 09:38 Domnilor Marius si Ion Razvan, Catalin Paraschiv este o persoana aservita dlui. Moldoveanu care urmareste un post caldut. Sigur ca pentru asta trebuie sa faca cumva sa iasa in evidenta ca sa nu se planga pe urma oamenii ca a luat postul pe pile. Stiati ca a primit bani de la Primarie pentru aceste cursuri? Haideti sa nu mai fim naivi! Sper sa nu mi se cenzureze comentariul cum patesc de multe ori aici pe site unde presa e ''libera''.

Actualitate

1781 vizualizari
10 aug. 2022 11:12

Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

3 comentarii

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

1658 vizualizari
10 aug. 2022 08:52

Alertă la Breaza! Poliția caută o femeie de 65 ani, dispărută de la domiciliu

La data de 9 august, în jurul orei 13.00, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, Maricica Grancea, în vârstă de 65 ani, domiciliată în oraș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 4 august, fără a mai reveni până în prezent. 

Alte stiri recente

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: