Alin Moldoveanu participă, la Bruxelles, la un seminar organizat de Consiliul European de Securitate și Apărare

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, se află la Bruxelles unde participă la un seminar interactiv pe teme de siguranță națională, organizat de Consiliul European de Securitate și Apărare din cadrul Comisiei Europene.

Alin Moldoveanu urmează un master în siguranță națională în cadrul Universității Naționale de Apărare București (fosta Academie Militară), iar o parte dintre masteranzi au fost invitați la seminarul de la Bruxelles, alături de reprezentanți (masteranzi și doctoranzi în domeniul menționat) ai tuturor țărilor din Uniunea Europeană. Securitatea și siguranța națională sunt teme extrem de importante în contextul actual, iar la nivelul Comisiei Europene se acordă o mare atenție promovării acestor subiecte în rândul statelor membre.
Printre lectorii seminarului se numără oficiali ai Consiliului European de Securitate și Apărare, NATO, Institutului European pentru Studii în Domeniul Securității, Agenției Europene de Apărare și Parlamentului European. Deplasarea la Bruxelles a lui Alin Moldoveanu nu este suportată de la bugetul local, primarul comunei Poiana Câmpina plătindu-și singur cheltuielile.

6019 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Manea Marieta 18.05.2017 08:58 Mai auzim ca exista printre noi si semeni care fac si ceva bun pentru interesul comun .

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.