Medalii pentru atletismul câmpinean la două competiții și calificări pentru întreceri internaționale

Sport (Categoria articolului)

Atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina (club coordonat de profesor Mihaela Marin) au participat în acest week-end la două competiții sportive, competiții de nivel național, unde - așa cum ne-au obișnuit - au obținut medalii și performanțe sportive apreciabile.

Astfel, la etapa finală a Campionatului Național de Juniori II, de la Pitești, trei atleți câmpineni, toți antrenați de Jenica Bran și care au deja dublă legitimare cu CSM București, pentru a-și asigura viitorul sportiv, au obținut două medalii de aur și două de argint, îmbunătățindu-și și cele mai bune performanțe.
Ștefan Gagiu - locul 1 la săritura în înălțime, cu 1,95m (nou record personal); locul 2 la săritura în lungime, cu 6,77m; locul 2 în ștafeta CSM București la 4x100m;
Eduard Unguroaica - locul 1 l triplusalt, cu 14,00m (nou record personal);
Alexandru Tilică - locul 4 la săritura în înălțime, cu 1,70m.
Ștefan Gagiu și Eduard Unguroiaca au confirmat prin aceste rezultate îndeplinirea baremului pentru participarea la Festivalul Olimpic al Tineretului European, care în acest an va avea loc în Slovacia, la Banska Bystrica.

Cealaltă competiție cu prezențe câmpinene la start a fost prima etapă a Campionatul Național de Seniori și Tineret. Clubul câmpinean a participat cu trei sportivi. Ciprian Costache (antrenor Mihaela Marin) - de asemenea, cu dublă legitimare și la CSM București, a reușit o comportare deosebită la această categorie, el fiind încă junior: locul 2 la tineret, aruncarea greutății (7,257kg) - 14.20m și locul 4 la aruncarea discului, cu 40,45m.
De asemenea, și reprezentanții CSM Brașov care se antrenează la Câmpina au avut performanțe de excepție: Andreea Lungu - locul 1, seniori, aruncarea discului, 49,63m și s-a calificat la Balcaniada de Seniori; Marius Vasile - locul 1, aruncarea greutății, tineret, 15,26m și locul 2, aruncarea discului, 47,57m.
Cei trei sportivi vor participa săptămâna viitoare la Campiontele Internaționale ale României la Atletism, care vor avea loc la Craiova.

”Din păcate, suntem nevoiți să facem diverse parteneriate cu cluburi mai puternice din țară, care ne apreciază valoarea cu adevărat și care și susțin sportivii în realizarea de performanțe la nivelul la care ei sunt pregătiți”, ne-a declarat la finalul celor două competiții profesorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Mihaela Marin.

1982 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1957 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4781 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1143 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2197 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.