CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident la Câmpina, care readuce în discuţie urgentarea semaforizării unor intersecţii

- Actualitate -

Accident la Câmpina, care readuce în discuţie urgentarea semaforizării unor intersecţii

Administraţia locală îşi propune de câţiva ani buni să semaforizeze câteva intersecţii din Câmpina, printre care şi cea dintre Bulevardul Culturii cu Strada Griviţei. Un nou accident de circulaţie produs aici, duminică după-amiază, readuce în discuţie subiectul semaforizării în aceste intersecţii.

În accidentul de astăzi, din fericire, nu au fost victime. A fost, practic, o tamponare pe fondul neacordării de prioritate.
Problema semaforizării acestor intersecţii nu este nouă. În toamna anului trecut, Primăria Câmpina a organizat achiziţia publică pentru documentaţia necesară în vederea semaforizării a trei intersecţii: Bulevardul Culturii cu Strada Griviţei (unde a avut loc accidentul de astăzi), Bulevardul Culturii cu Strada Plevnei şi Strada Toma Ionescu cu Strada Ana Ipătescu. Sunt trei dintre cele mai dificile intersecţii din Câmpina şi cele în care se produc cel mai frecvent accidente rutiere. Acum, la începutul acestui an, în chiar prima şedinţă a Consiliului Local au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici pentru realizarea semaforizării în aceste intersecţii, cea unde a avut loc accidentul de astăzi având alocată cea mai mare sumă - 959.010 lei, fără TVA, pentru că aici sistemele de semaforizare trebuie corelate cu cele din intersecţia de la Casa Cărţii, aflate într-o avansată stare de degradare. De atunci, lucrurile trenează, procedurile sunt greoie, dar accidente se tot produc şi a fost doar o întâmplare că nu vorbim în cazul accidentului de astăzi de urmări mult mai grave.


30 Apr 2017 15:17 11993 vizualizari


Comentarii


  • 01.05.2017 20:31 maxentia marius problema este si reducerea vizibilitatii din cauza parcarii laterale stanga, care se extinde de cele mai multe ori pana in strada...fapt care te pune in situatia de aiesi mai mult in intersectie pentru o vizibilitate mai buna. ( in cazul de fata este vorba de neatentie in trafic)
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
445 vizualizari 13 Jun 2024 17:52 Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Percheziții în Prahova la persoane cercetate pentru trafic și deținere de droguri

Polițiștii prahoveni au efectuat mai multe percheziții într-un dosar în care sunt vizate mai multe persoane cercetate pentru trafic și dețeinere de droguri.

citeste mai mult
879 vizualizari 12 Jun 2024 17:54 Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

Alegeri locale 2024. Daniel Ioniță: ”Aveți în continuare încredere în echipa România în Acțiune!”

După anunțarea rezultatelor la alegerile locale din 9 iunie 2024, Daniel Ioniță, președintele executiv al Partidului România în Acțiune și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina, ne-a transmis următorul mesaj:

citeste mai mult
1726 vizualizari 12 Jun 2024 06:56 Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Primim de la cititori. O mașină a blocat minute în șir intrarea într-un complex comercial din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, care a fost surprinsă în cursul zilei de marți, 11 iunie, la intrarea într-un complex comercial din Câmpina.

citeste mai mult
1610 vizualizari 11 Jun 2024 23:25 Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

Alegeri locale 2024. Cum se împart mandatele de consilier local la Câmpina: PSD - 7, PNL - 5, PCC - 3, ADU - 2, AUR - 2

D-abia marți, după orele prânzului, Biroul Electoral Câmpina a încheiat verificarea tuturor proceselor verbale de la toate cele 23 secții de vot. S-au făcut toate calculele, iar mandatele de consilier local au fost împărțite astfel:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV