Regal handbalistic, în acest week-end, la Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă și duminică, sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina va fi gazda a două rânduri de partide handbal, de nivel național, un adevărat regal pentru iubitorii acestui frumos sport.

Astfel, sâmbătă, 19 noiembrie, de la ora 11.30, în cadrul unei noi etape a Campionatului Municipiului București la minihandbal (junioare IV) sunt programate următoarele jocuri, în care este implicată și echipa CS Câmpina, antrenată de Denisa Toma:
ora 11.30: CS Câmpina - CSS 2 București
ora 12.15: CS Câmpina - AS LT Fundulea
ora 13.15: CSS 2 București - ACS Dobai Juniorul București
ora 14.00: CS Câmpina - ACS Dobai Juniorul București
A doua zi, duminică, 20 noiembrie, este rândul elevelor lui Daniel Vasile în Campionatul Național de Junioare III, astfel:
ora 10.30: CS Câmpina - CSO Mizil
Așadar, iubitorii handbalului au prilejul unor partide atractive, în care pot vedea la lucru cele mai bune handbaliste ale Câmpinei la aceste categorii de vârstă.

1989 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1308 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.