Instanța a respins pentru a doua oară suspendarea hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran

Actualitate (Categoria articolului)

Cea de-a doua cerere de suspendare a hotărârilor Consiliului Local Câmpina privind pasajul subteran, parcarea subterană, pasajul subteran pietonal, regenerarea urbană de la suprafață, dar și asocierea cu Consiliul Județean Prahova, a fost respinsă miercuri, 9 august, de instanța Tribunalului Prahova, Secția Contencios Administrativ.

La mai puțin de o lună de la respingerea unei cereri similare, de suspendare a hotărârilor Consiliului Local Câmpina, dar venită din partea asociațiilor Câmpina Curată și Pentru Câmpina, instanța a decis să nu accepte suspendarea acelorași hotărâri și în plângerea formulată de un număr de 53 de câmpineni.
De această dată, instanța a considerat ca neîntemeiată cererea de suspendare, respingând în același timp mai multe excepții invocate de juriștii Primăriei Câmpina.
Sigur, așa cum s-a întâmplat și în speța din urmă cu aproximativ o lună, acum s-a judecat doar suspendarea respectivelor hotărâri ale Consiliului Local Câmpina, judecata pe fond, în ambele cazuri, va urma.

4397 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Amelia 09.08.2023 16:19 Sa trăiti don’ Pruna! Va faceti bine treaba de consilier al primarului... !
  • diss 09.08.2023 18:11 Care justitie? Cea care face scapati toti marii infractori, cea care il salveaza pe piedone, cea care albeste tortionarii care l.au ucis pe disidentul Gh. Ursu, cea care dupa 35 de ani nu a fost in stare sa dea un verdict in cazul Revolutiei, cea care incaseaza pensii si salarii nesimtite, cea care deschide dosarul pentru nenorocirile din 10 august 2018 doar ca sa il inchida…??? Nu ,multumim!
  • Cetățeanul 10.08.2023 17:00 Un oraș cu un trecut frumos și o istorie frumoasa. Din păcate, ultima administrație nu s_a ridicat la un nivel al așteptărilor, iar actuala administrație are în frunte, un primar cu condamnare definitiva, deci un penal, un viceprimar, dintr-o altă lume, și consilieri (nu toți), care, la nivel de gândire sunt echivalent cu o grădiniță.

Actualitate

1100 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.

2139 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

1 comentarii

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina, derulate de administrația locală cu fonduri europene.

Alte stiri recente

221 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1130 vizualizari
29 nov. 2023 15:34

Vineri, 1 Decembrie, un segment din Bulevardul Carol I va fi închis circulației rutiere

Primăria municipiului Câmpina a anunțat închiderea unui tronson din Bulevardul Carol I, cel cuprins între intersecțiile cu străzile Frații Golești și Henri Coandă.