Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

Sport (Categoria articolului)

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

Astfel, sportivele Karina Chițu (stânga) și Paula Rosenauer (dreapta) au fost convocate la un cantonament al echipei naționale sub 14 ani, care va avea loc în perioada 24 -31 octombrie, la Sf. Gheorghe. Este o echipă care acum se clădește, urmând a fi antecamera pentru lotul național under 16, care participă deja la diverse competiții internaționale.
Vă reamintim că în turneul de la Sibiu, de acum aproximativ două săptămâni, fetele lui Liviu Dochia au făcut o figură foarte frumoasă, învingând toate cele trei adversare pe care le-au întâlnit: 46-34 cu CSS Ploiești, 61-14 cu CSM Mediaș și 55-15 cu CSS Sibiu.
Acum, faptul că de la o echipă nou-înființată, încă de la primele participări la competițiile oficiale și care are sportive sub 13 ani, două dintre acestea au fost deja selecționte pentru lotul național sub 14 ani, demonstrează că există perspective frumoase pentru ca baschetul să redevină un sport apreciat la Câmpina și, de ce nu, să avem cât mai curând competiții naționale cu fetele de la CS Câmpina în prim-plan, chiar aici, la Câmpina.

2449 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1239 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

1 comentarii

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2014 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1 vizualizari
09 dec. 2021 09:22

Noi reacții la intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din Câmpina, lângă Casa cu Grifoni

V-am prezentat până acum punctele de vedere ale majorității partidelor cu reprezentare în Consiliul Local Câmpina (PNL, PSD, USR, PMP, POL) în legătură cu intenția unei firme private de a construi un bloc la doi pași de Primărie, pe terenul pe care s-a aflat cândva grădina de vară. Teren aparținând firmei respective. Am primit la redacție și alte reacții, de această dată din partea președintelui Partidului Prahova în Acțiune - Daniel Ioniță și din partea consilierului local Cezar Grama (Partidul Verde).

18 vizualizari
09 dec. 2021 08:48

FORJA NEPTUN angajează controlor calitate

Societatea FORJA NEPTUN SRL angajează CONTROLOR CALITATE.