Primarul Horia Tiseanu: „Trebuie să ne luăm adio de la vreun teren de la Jandarmerie!”

Actualitate (Categoria articolului)

La sediul Primăriei Câmpina a avut loc miercuri o întâlnire a reprezentanților administrației locale, tema fiind găsirea unei locații potrivite pentru construirea unei săli de sport. În cadrul acestei întâlniri despre care noi am scris AICI, primarul Horia Tiseanu a făcut o afirmație categorică legată de posibilitatea ca administrația câmpineană să obțină vreun teren de la fosta unitate de jandarmi, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

„De la vreun teren de la Jandarmerie trebuie să ne luăm adio! Ni s-a spus foarte clar. Acum, eu nu ştiu ce să cred, probabil că au pe acolo depozite de arme sau cine mai ştie ce... Cert este că ni s-a transmis foarte clar să ne luăm adio de la gândul că vom primi vreodată un teren din Unitatea de Jandarmi!” Vă reamintim că, în ultimii ani, administraţia locală a cerut în repetatea rânduri, de la guverne diferite, terenuri aparținând fostei unități de jandarmi, terenuri de la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” sau terenurile dezafectate ale unor foste unităţi militare. Nu a avut sorţi de izbândă până acum. Au existat promisiuni, dar nu s-a concretizat nimic, nu se știe din ce motive... Putem doar bănui.

3666 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • M. Focsa 21.09.2018 22:35 Never say never ;) Vedem bine ce credibilitate si autoritate mai are respectiva institutie azi... Ca si celelalte entitati inarmate ce apara inca statul nul de drept in care traim. Sa nu uitam ca in mare parte terenurile acestora sunt luate cu japca de la proprietarii lor de drept, de statul asta impus abuziv de sovietici in 1947...

Actualitate

1252 vizualizari
13 dec. 2018 08:07

Eroii căzuți la Otopeni vor fi comemorați pe 22 decembrie 2018, la monumentul din fața fostei unități de jandarmi din Câmpina

Sucursala Câmpina a Asociației Cadrelor Militare în Rezervă și Retragere din MAI - Prahova 1993, împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Prahova, Jandarmeria Montană Sinaia, Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" și cu sprijinul Protoieriei Câmpina, organizează, ca în fiecare an, un ceremonial de comemorare a Eroilor Jandarmi căzuți la datorie în decembrie 1989. 

1714 vizualizari
13 dec. 2018 07:47

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada sărbătorilor de iarnă, la Câmpina, Breaza, Comarnic, Băicoi, Provița de Jos și Provița de Sus

Floricon Salub anunță că în perioada sărbătorilor de iarnă intervin unele modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație și agenți economici în Câmpina și localitățile învecinate. 25 decembrie 2018 și 1 ianuarie 2019 sunt zile libere, iar acolo unde ar fi trebuit ridicat gunoiul în aceste zile, programul a fost modificat.

Alte stiri recente

173 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.

2547 vizualizari
12 dec. 2018 11:35

Departe de casă, dar cu România în suflet. Florica Jinga a sărbătorit Centenarul alături de românii din Tenerife

1 Decembrie este Ziua Națională a României, ziua tuturor românilor, de acasă și de pretutindeni. Iar când ești departe de țară, departe de ai tăi, emoția sărbătorii naționale parcă este și mai puternică. Ți-e dor și, poate, doare, iar sufletul ți-e copleșit de România. În Oceanul Atlantic, în Tenerife, cea mai mare insulă din arhipelagul Canare, există un colț de Românie. Pe 1 Decembrie 2018, comunitatea românească de aici a sărbătorit Centenarul Marii Uniri în straie populare, cu mâncare tradițională și cu muzică românească interpretată de Florica Jinga. A fost o sărbătoare a sufletului românesc în Tenerife, Spania.