Povestea unei câmpinence de succes - Sabina Sârbu, de la Coventry la... Macu

Interviuri (Categoria articolului)

CâmpinaTV.ro vă propune o serie de interviuri-eveniment dedicate unor oameni care și-au demonstrat succesul într-un domeniu sau altul. Am ales să începem acest șir de interviuri cu o tânără - Sabina Sârbu, care are o poveste extraordinară. O poveste de succes.

La 25 de ani, Sabina Sârbu are deja o experiență extrem de interesantă. Urmărind interviul nostru veți avea ocazia să aflați ce a determinat-o să plece să studieze un domeniu inedit în Anglia, la Universitatea din Coventry, cum a fost experiența de acolo, cât de influențați sunt profesorii britanici de proveniența est-europeană a unora dintre studenți, ce au spus părinții, dar și ce a determinat-o să se întoarcă în România, la Câmpina. Veți mai afla locul extraordinar din Coventry în care a lucrat aproximativ un an după terminarea facultății.
Sabina Sârbu a ales ca la un an după terminarea facultății să se întoarcă în România. Și așa a revenit acasă, la Câmpina, orașul ei natal, și spune cu mândrie că ”sunt singura din familia mea născută la Câmpina”. În prezent, derulează două proiecte interesante - ”Îmi place Câmpina”, un site unde oferă tot felul de produse de calitate cu diverse imagini sau simboluri din Câmpina, dar și Florăria ”Macu”. Veți afla lucruri interesante despre cât de mult consideră Sabina că își iubesc câmpinenii orașul, dar și povestea fabuloasă din jurul creării brandului ”Macu”, locul în care am înregistrat interviul nostru.
Veți avea ocazia ca pe parcursul a aproximativ 40 de minute să aflați de ce povestea Sabinei Sârbu este una de succes. Și am mai adăugă că, poate, dacă ar exista mai mulți câmpineni care să se întoarcă aici, acasă, la Câmpina, după terminarea studiilor, probabil că orașul acesta cu un potențial extraordinar ar avea mult mai multe de câștigat. Și odată cu el, noi toți...

4178 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2620 vizualizari
03 iun. 2022 19:57

Povestea unei câmpinence de succes - Cristina Petcu, de la ”Grigorescu” la... ONU

1 comentarii

V-am propus de curând un șir de interviuri - eveniment cu câmpineni care au povești de succes. Este și cazul episodului de față al acestui serial. Protagonistă este Cristina Petcu, absolventă în urmă cu zece ani a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și care în prezent lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite, fiind în cadrul unei misiuni de pace în Mali.

3040 vizualizari
23 mai 2022 10:02

Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Alte stiri recente

1444 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4440 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.