Astăzi începe montarea separatoarelor de sens pe DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Compania Națională pentru Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) ne-a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță că astăzi încep lucrările de montare a separatoarelor de sens pe DN1. Lucrările se vor executa în mai multe etape, pe tronsoane de maxim 400 metri. 

Pe fiecare tronson va fi inclusă semnalizarea premergătoare lucrărilor, semnalizarea de poziționare a lucrărilor și semnalizarea de finalizare a sectorului restricționat. Primul sector care intră în lucru este cel cuprins între Pasajul Băneasa și Pasajul Otopeni, peste Centura București (între km 8 și km 12+868m). Vor fi montate parapete metalice tip H3 și parapete rigide prefabricate din beton, care vor separa sensurile de circulație și vor împiedica trecerea autovehiculelor de pe o cale de circulație pe alta. 
"Montarea acestor separatoare este foarte importantă pentru siguranța circulației rutiere. Facem apel la toți cei implicați în acest proiect să lucreze cât mai bine și cât mai repede, astfel încât traficul să fie afectat cât mai puțin. De asemenea, facem apel la conducătorii auto să manifeste înțelegere și să respecte semnalizările și restricțiile impuse pe perioada desfășurării lucrărilor", se menționează în comunicatul remis de CNADNR.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii aprilie, CNADNR a semnat un Acord-cadru cu o valoare totală de 51,8 milioane lei fără TVA pentru achiziția, transportul și montarea separatoarelor de sens pe 192 km de drumuri naționale. Finanțarea va fi asigurată de la bugetul de stat și din veniturile proprii ale CNADNR. Licitația a fost câștigată de asocierea formată din firmele Kamarom Prefabricate din Beton SRL și Dunapref SA. Acordul-cadru se va derula pe o perioadă de doi ani. Prioritar va fi DN1, apoi DN39, între Constanța și Mangalia.

 

4783 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gherghelas Mina 30.05.2016 19:26 Greu se urnesc lucrurile in tara asta.Cu siguranta vor salva vieti!

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.