Scurt și la... subiect, cu Elena Murariu, președintele Fundației AMUS Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Elena Murariu conduce de peste 25 de ani Fundația AMUS din Câmpina, cea care coordonează activitatea Școlii Sanitare Postliceale ”Louis Pasteur”, care a scos în acești ani sute și sute de asistenți medicali generaliști, dar și asistenți de farmacie.
Din interviul "Scurt și la... subiect" cu Elena Murariu veți afla, printre altele, care este cel mai important sfat pe care îl dă elevilor de la AMUS, care este secretul longevității în conducerea acestei școli, dar și care este cartea preferată, unde și-ar petrece următoarea vacanță, ce flori îi plac, ce o emoționează, care este actorul preferat, care este relația cu nepoții săi, ce prețuiește cel mai mult la un prieten și, nu în ultimul rând, ce înseamnă Câmpina pentru invitata noastră.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Elena Murariu, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță
Scurt și la... subiect, cu Alice Botoacă, directorul Clubului Copiilor Câmpina

4849 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2206 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2492 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.