La Câmpina, NU se face tabără pentru refugiați

Actualitate (Categoria articolului)

Primăria Câmpina dezminte categoric informațiile apărute pe unele site-uri din presa județeană cu privire la amenajarea unei tabere pentru refugiați în municipiul nostru.

"Pe teritoriul administrativ al municipiului Câmpina nu va fi organizată nici o tabără pentru refugiați, așa cum eronat a apărut informația în presa județeană. În cazul în care reprezentanții Ministerului Afacerilor Externe vor propune amenajarea unei astfel de tabere în localitatea noastră, administrația locală va organiza o dezbatere publică în acest sens, iar cetățenii vor fi cei care vor decide în final. Dorim să-i asigurăm pe câmpineni că administrația locală, împreună cu celelalte instituții abilitate, depune toate eforturile pentru asigurarea unui climat civilizat, de liniște și siguranță în municipiul Câmpina", se precizează în comunicatul de presă remis astăzi de Primărie.

4857 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ady 02.06.2016 14:02 Ziarul lui Cosma e presa judeteana? Ala e un blog nenorocit, unde apar numai mizerii, e un blog folosit numai pentru atacuri sub centura. I se pune pata lui Cosma pe Dragomir, pac-atac in blog. I se pune pe Tiseanu, pac-atac in blog. Ar trebui sa ia exemplu de la voi!
  • Marian 03.06.2016 09:23 PSD Prahova este disperat că pierde alegerile și a trecut la mizerii. Tipic PSD. Chiar nu au priceput că nu câștigă nimic cu astfel minciuni. Ba chiar pierd.

Actualitate

1939 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.

792 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

Alte stiri recente

791 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

743 vizualizari
08 dec. 2023 19:01

HIDRO PRAHOVA SA - Buletin informativ privind calitatea apei în Prahova, emis în data de 08 decembrie 2023

Societatea HIDRO PRAHOVA SA informează abonații și autoritățile locale din aria de operare că apa distribuită se încadrează în parametrii de potabilitate, conform cerințelor Ordonanței nr. 7 din 18 ianuarie 2023 emisă de Guvernul României, cu modificările și completările ulterioare.