Proiectele pe termen scurt ale CS Câmpina

Sport (Categoria articolului)

Clubul Sportiv Câmpina s-a născut greu, dar treptat-treptat, lucrurile par a se pune în mişcare. Despre proiectele pe termen scurt ale Clubului Sportiv Câmpina am stat de vorbă de preşedintele Adrian Stoican, dar şi cu antrenorii celor două secţii înfiinţate până acum - Carmen Herea (nataţie) şi Roberto Opatchi (fotbal).

Astfel, de la preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, am aflat că au fost înfiinţate primele două secţii, de fotbal şi nataţie, unde se mai doreşte angajarea a câte unui antrenor, urmând ca în următoarele două-trei luni să fie puse bazele altor două secţii - handbal şi baschet. Din punct de vedere al bazei sportive, clubul a preluat în administrare terenulcu gazon sintetic de la Căminul Petrol şi, foarte probabil, va administra şi bazinul de înot didactic, precum şi celelalte spaţii cu utilitate sportivă din zona bazinului.
Dacă despre secţia de fotbal şi antrenorul ei, Roberto Opatchi, se mai ştie câte ceva, în schimb, considerăm necesară o scurtă prezentare a noului antrenor al secţiei de nataţie, Carmen Herea. Născută pe 17 martie 1979, la Ploieşti, Carmen Herea este campioană europeană la nataţie, în proba de ştafetă 4x200m liber a României, la ediţia de la Helsinki, din 1999. De asemenea, a participat la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996 şi Sydney 2000, la aceasta din urmă ediție clasându-se, în aceeaşi probă de ştafetă cu echipa României, pe un onorant loc 4. După retragerea din activitate, Carmen Herea a antrenat mai mulţi ani la CSM Ploieşti. Acum, la CS Câmpina consideră că este în faţa unei noi provocări.

6908 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

116 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

186 vizualizari
25 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CSC Berceni 7-0

Brezenii se instalează din ce în ce mai autoritar în fotoliul de lider al campionatului județean, după o nouă victorie zdrobitoare - 7-0 cu CSC Berceni.

Alte stiri recente

722 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

410 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.